Ломбард «Золота Скриня» для швидкої позики та надійного життя*

Ломбард «Золота Скриня» для швидкої позики та надійного життя*
Якщо потрібна якась сума, а позичити вам немає де, тоді вихід може бути лише один. Адже кредитну карту оформити швидко не так просто, а відсотки, які пропонуються фінансовою організацією просто лякають. Якщо цінне майно відсутнє, то можливо швидко отримати такі необхідні кошти в ломбарді. Тому давайте познайомимось с тим, як потрібно користуватися послугами ломбарду «Золота Скриня» на сайті https://zslombard.com.ua/ і не втрачати заставу.

Ломбарди мають право працювати з кожним, хто бажає взяти в борг. При чому скористатися послугами зручніше та не ризиковано. У випадку ломбарду, гроші видають відразу, а для отримання потрібен тільки паспорт. Максимальною втратою може бути лише сама застава. Ломбард може продати його, якщо боржник не зможе повернути вчасно кошти.

Як можливо отримати позику від ломбарду?


1. Потрібно принести в ломбард цінне своє майно.
2. Ломбард повинен оцінити вартість майна та в межах цієї суми видати гроші.
3. Ломбард додатково надає 2 документи: заставну квитанцію та з договір з індивідуальними умовами позики, який буди запропоновані клієнту.
4. Для отримання закладеного майна назад, вам потрібно повернути позичену суму та виплатити необхідні відсотки за кожен день, який ви користувались позикою.

Як не зустріти шахраїв?


Під ломбардами нерідко можуть маскуватися різні комісійні магазини. Вони набувають у людей різне майно «з правом зворотного викупу». Насправді такі організації можуть продати «заставу» коли їм заманеться, оскільки юридично він запорукою не є. Справжній ломбард зобов'язаний видавати позичальнику заставну квитанцію.

Якщо замість заставного квитка вам дають підписати договір комісії, купівлі-продажу або будь-який інший документ, значить, ви звернулися не в ломбард.

Крім того, під вивіскою ломбардів іноді діють шахраї, які виманюють у людей гроші. Вони пропонують вкласти заощадження під високий відсоток - нібито заробити на видачу позик. Насправді за законом ломбарди не має права залучати гроші від людей, які не є їх власниками або акціонерами.

Плюси і мінуси ломбардів
+ Простота
Для отримання позики потрібен тільки паспорт і цінна річ.
+ Швидкість
Отримати гроші можна відразу. На відміну від офісів банків ломбарди працюють довше.
+ Низький ризик
Вам не загрожують дзвінки і візити колекторів, судові позови і погана кредитна історія.
- Відсоток
Ломбарди видають позики під досить відсоток. Але це дозволяє вам отримати швидко гроші на необхідні потреби.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.