Як Кучма святкував 75 років. ВІДЕО

Як Кучма святкував 75 років. ВІДЕО
Колишній президент України Леонід Кучма відсвяткував 75-річчя на італійському острові Сардинія.

Відзначити цю дату він вирішив подалі від сторонніх очей та Батьківщини, - йдеться в сюжеті ТСН.

Тут розташований один з найдорожчих у світі курортів. Номер у готелі "Пітріцца", де зупинився Кучма та його родина, вартує від 3 тисяч євро за добу. Мінімальний термін перебування – 5 діб. Однак, для особливих гостей тут роблять винятки, але не знижки – в гарячий сезон оренда вілли коштує від 17 тисяч євро.

Тут особливо дбають про приватність гостей. Каву в готельному ресторані можна попити, тільки якщо про візит сторонньої людини завчасно повідомив гість "Пітріцци". Охорона пильно стереже входи та виходи готелю.

Минулого року Кучма теж святкував день народження на Сардинії. Тоді урочистості відбувалися в ресторані "Джанні Педринеллі". Сюди часто навідуються голівудські та європейські кінозірки.



Банкет у закладі коштує від 300 євро за людину.

На 75-річний ювілей Кучми заклад також був заброньований. Зранку ресторан прикрасили квітами, підготували майданчик для виступів артистів. Деякі із них прилетіли напередодні.

Давня подруга Кучми Таїсія Повалій разом із чоловіком, Ігорем Ліхутою, а також музикантами, з'явилася на Смарагдовому узбережжі ще в четвер. Співак Микола Басков прилетів пізнім рейсом з Риму.

Бізнес-класу на літаку цієї авіакомпанії не було, і аби золотому голосу Росії було зручно, його просто посадили у перший ряд.

Гулянка почалася близько 18:00. Найпунктуальнішим виявився власник холдингу СКМ та футбольного клубу "Шахтар" Рінат Ахметов. Він приїхав навіть раніше за винуватця свята, і його рідню.

Слідом з'явився зять Кучми Віктор Пінчук. Він приїхав із невеликим запізненням, допоміг дружині вийти з машини. Привітати тата Олена Пінчук прийшла у сукні-міні. Старший онук Роман до діда приїхав у компаніі дівчини в довгій сукні.

Слідом за ним – співаки Олександр Малінін та Лев Лещенко. Дружина ювіляра, Людмила Кучма, їхня давня шанувальниця.

Сам винуватець свята з'явився із півгодинною затримкою. Кучма був убраний в світлий костюм. Після нього прибув народний депутат Сергій Тігіпко. Політик був із двома букетами квітів і без дружини.

Наступним гостем вечірки був власник "Метінвесту" Вадим Новінський. Брати Григорій та Ігор Суркіси приїхали з майже годинним запізненням.

Співаки Володимир Винокур та Ігор Крутой теж долучилися до святкування.

А от їхній колега Басков – чи не єдиний, кому, вочевидь, свято було не до смаку. Він часто виходив на ганок, писав комусь повідомлення і помітно нудився.

Забава тривала до опівночі. Поки гості гуляли, охоронці щодесять хвилин перевіряли підступи до ресторану та навколишні кущі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Україна на останньому місці у Європі по усіх важливих показниках.
То чим ще можуть виділитися її нікчемні керманичі, але дуже успішні злодюгани.
Тільки пихою.
Відповісти
Гуляє краще, ніж домовляється.Видно як вболіває за країну, хто йому ближчий і хто його друзі. Найшли парламентаря
Відповісти
Останні новини
Незвичайні фото Луцька
11 серпень, 2013, 11:20
Як Кучма святкував 75 років. ВІДЕО
11 серпень, 2013, 11:00