Панахида за загиблими і покладання квітів: як у Луцьку відзначили День пам'яті та примирення. ФОТО

Панахида за загиблими і покладання квітів: як у Луцьку відзначили День пам'яті та примирення. ФОТО
У ці дні в Україні відзначають День пам’яті та примирення та 76-річчя перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Сьогодні ж, 8 травня, з нагоди Дня пам’яті та примирення, на меморіальному комплексі “Вічна Слава” відбулися пам’ятні заходи, йдеться на сайті міської ради.

Спочатку священнослужителі відправили панахиду за загиблим.

Опісля заступник міського голови Ірина Чебелюк, заступник голови Волинської обласної ради Григорій Пустовіт, заступник голови Волинської облдержадміністрації Людмила Тимощук, ветерани та громадськість поклали квіти до пам’ятного знаку “Поранений солдат”.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
де Поліщук?....де Недопад ?
Відповісти
Відбулися заступниками та бюджетникам, а де бурштинові вожді і надзвичайно патріотичні нардепи? Срамота.
Відповісти
Штучно нав'язане Порошенком свято! Воно і видно, що лише заступники від влади і бюдженики. А от побачите і порівняєте скільки завтра 9 травня людей буде!
Відповісти
Кремлеботів та рiних "правдиваЯ" вже плющить що відзначаємо як вся Європа, а не як кацапстан
Відповісти
Мізками думати не пробував? А вони є? :( Тобі завтра покажуть як, хто і де відзначає і не штучно, а так і у пам‘ять тих хто боронив Україну і Європу! Але таким це не зрозуміти…
Відповісти
Крємлєботи щось дарма хвилюються, насправді війна була з 1.09.1939 — 2.09.1945, після капітуляції Японії. По факту, ссср із німеччиною захопили польщу, а потім ссср напав на фінляндію 30.11.1939 року, а потім понеслась, але рушиєм цих подій стала саме домовленість ссср і німеччини розділити Європу. Тому, ватнікі, це свято шани всіх тих невинних людей, що загинули і потерпіли від війни, а не свято перемоги давно не існуючої країни.
Відповісти
Не дивує, що українці так живуть :( З такими "Лучанинами", "Читачами", "марксами"... тут нічого доброго не буде :( за пару років всю історію переписали, а якісь "гетьман" ще захоче - то й те будуть проголошувати. Шкода, що більшість від таких страждає... :(
Відповісти
Тобто історію переписали? Навпаки, доповнили прихованими фактами)) Чи ви заперечуєте, що початком війни став напад Німеччини на Польщу, а в подальшому поділ Польщі між Німеччиною та СРСР? Тобто, СРСР теж почав війну, хоч і не об'явлену , ввівши війська на чужу територію, чи не так? Сьогоденні події нічим не нагадує? А як же секретний протокол про ненапад між Гітлером і Сталіном? Зручно не договорювати і не визнавати?
Якраз через Гітлера і Сталіна весь світ і був втягнений у цю катастрофу та геноцид, десятки мільйонів людей загинуло, отримали каліцтва, втратили сім'ї, майно і т.д. І якби ті самі американці не надали СРСР військову допомогу, невідомо, чим би закінчилась ця історія. Війна - це зло. А зло має бути покаране.
Відповісти
Останні новини
Панахида за загиблими і покладання квітів: як у Луцьку відзначили День пам'яті та примирення. ФОТО
08 травень, 2021, 12:00