У Луцьку засудили організатора підпільного ігрового бізнесу

У Луцьку засудили організатора підпільного ігрового бізнесу
У Луцьку поблизу Центрального ринку група осіб організувала «підпільний» ігровий клуб – його діяльність вдалося задокументувати правоохоронцям.

Про це повідомили у СЗГ УМВС України у Волинській області.

Як наслідок – у порушників вилучили 12 системних блоків комп’ютерів, готівкові кошти, записи камер спостереження та інше обладнання.

За фактом порушили кримінальну справу.

Загалом упродовж 2012 року за матеріалами УДСБЕЗ УМВС України у Волинській області порушили дві кримінальні справи за фактами зайняття гральним бізнесом за ознаками злочинів, відповідальність за які передбачена статтею 203-2 КК України.

По кримінальних справах вилучено 22 системних блоки та кошти, отримані адміністраторами гральних залів у ході здійснення своєї діяльності на загальну суму 38 тисяч гривень.

Уся вилучена комп’ютерна техніка, за результатами проведених НДЕКЦ УМВС України у Волинській області комп’ютерно-технічних експертиз, містить програмне забезпечення, яке надає можливість здійснювати азартні ігри.

Одну кримінальну справу щодо незаконного грального бізнесу в нинішньому році розглянув суд.

Так, у 2011 році співробітники СДСБЕЗ Луцького РВ УМВС України у Волинській області зібрали матеріали відносно одного з приватних підприємців, який незаконно розмістив у кафе-барі три ігрові автомати та організував проведення на них азартних ігор, надаючи можливість відвідувачам зробити грошову ставку, здійснити гру відповідно до запрограмованих правил та отримати виграш або програти залежно від випадковості.

За цим фактом було порушено кримінальну справу, за ознаками злочину, відповідальність за який передбачена статтею 203-2 КК України.

Розглянувши справу в судовому порядку, Луцький міськрайонний суд згаданого підприємця визнав винним та призначив покарання у вигляді штрафу в розмірі 170 тисяч гривень з конфіскацією вилучених гральних автоматів.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку засудили організатора підпільного ігрового бізнесу
14 лютий, 2012, 09:23