Рух через аварійний міст на дорозі Луцьк-Львів відновлюють

Рух через аварійний міст на дорозі Луцьк-Львів відновлюють
Від 13 травня відновлюють сполучення між частинами дороги "Львів-Луцьк", де обвалилася секція мосту у селі Гайок. Обласні маршрутки доїжджатимуть до обваленого моста, пасажири переходитимуть пішохідним переходом, і з іншої сторони річки Західний Буг пересідатимуть на автобус цього ж рейсу.

Про це у коментарі Суспільному повідомив заступник голови Львівської облдержадміністрації Юрій Бучко.

Вартість проїзду не зміниться. Цією схемою будуть їздити лише обласні маршрути. Міжобласні автобуси їздитимуть через Буськ.

"Ми узгоджували графік перевезень і надіюсь, що завтра ми ті маршрутки запустимо, бо це організувати не так просто і не кожен перевізник має на один маршрут ще по одній машині. Тому тим перевізникам, які не мають відповідної кількості машин, ми зменшимо маршрути", — розповів Юрій Бучко.

Тим часом біля місця, де обвалилася секція мосту, підрядники роблять земляний насип для тимчасового автомобільного мосту.
Після того будуть встановлювати тимчасову металеву конструкцію. Роботи з будівництва тимчасового мосту мають завершити до кінця травня.

"В даний час ми робимо об’їзну дорогу, підсипку. Возимо з шахти № 6 таку руду, яка буде на переправу для спецмашин, легкових: для швидких, для пожежних", — розповідає працівник підрядника Василь Бузар.

Поки що місцеві мешканці ходять пішки або ж пересуваються на велосипеді через піший перехід, який облаштували 9 травня.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.