Ковельський довгобуд готовий на 85%

Ковельський довгобуд готовий на 85%
У Ковелі завершують зведення багатоповерхівки на вулиці Ватутіна, 70б, яку і влада, і ЗМІ назвали проблемною.

Будівництво кілька разів зупиняли, - повідомили у прес-службі мерії.

Чимало зусиль для того, щоб зрушити питання з місця, приклала міська влада, аби тридцять молодих ковельських сімей, які уже п’ять років мали б мешкати у нових квартирах, отримали довгоочікуване житло.

Міський голова Олег Кіндер ініціював і провів кілька зустрічей з інвесторами, замовниками та підрядниками будівництва, спрямував звернення до Прем’єр-міністра України та Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України.

Вирішення питання виділення коштів з державного бюджету на завершення спорудження житлового будинку в рамках державної програми «Житло для молоді» є пріоритетним для міської влади. Минулого місяця під час засідання Міжвідомчої комісії Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Олег Кіндер вкотре нагадав про нагальність вирішення цього питання.

У прес-службі Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства повідомили, що Кабінет Міністрів України 1 серпня прийняв рішення про виділення 41,4 мільйона гривень, які будуть спрямовані на завершення спорудження житлових об’єктів за програмою «Житло для молоді», зокрема, й в Ковелі.

Стан готовності першої черги (30 квартир) будинку становить 85%. Сьогодні підрядна організація продовжує працювати над завершенням будівництва.

Залишається виконати оздоблювальні роботи, встановити електролічильники та двері у квартири, виконати пусконалагоджувальні роботи і ввести ліфт в експлуатацію, а також завершити благоустрій прилеглої прибудинкової території. Будівельникам необхідно освоїти ще два мільйони гривень, які мають бути профінансовані з державного бюджету.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Ковель
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Ковельський довгобуд готовий на 85%
12 серпень, 2013, 09:19