Сутички поблизу луцького авторинку: водій-порушник втікав від патрульних

Сутички поблизу луцького авторинку: водій-порушник втікав від патрульних
Сьогодні, 13 травня, на вулиці Єршова поблизу авторинку луцькі патрульні виявили 31-річного водія автомобіля Citroen C5, який порушив ПДР, а саме зупинився у неналежному місці.

Про це повідомляє потрульна поліція Волині.

Під час спілкування із патрульними керманич не реагував на зауваження та здійснив рух автомобілем. Патрульні на службовому автомобілі з увімкненими синіми і червоними проблисковими маячком та спеціальним звуковим сигналом намагалися зупинити транспортний засіб, однак водій почав маневрувати.

Після спроби здійснити зупинку шляхом блокування авто за допомогою допоміжного екіпажу, водій виїхав на зелену зону, чим намагався уникнути відповідальності.

У результаті на керманича інспектори склали адміністративні матеріали за ч.1 ст.122-2 (Невиконання водіями вимог про зупинку), ч.5 ст.121 (Порушення правил користування ременями безпеки), ч.6 ст.121 (Керування водієм транспортним засобом не зареєстрованим в Україні в установленому порядку), ч.1 ст.126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має діючого страхового поліса) КУпАП.

Відео користувача фейсбуку Володимира Приходька.





Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це мабуть єдиний раз, коли виникає ностальгія за береутом, бо цих захісників порушника реально треба дубасити, щоб наступний раз навіть бажання не виникало підходити і заважат роботі поліції.
Відповісти
дичина, яка хоче жити в правовій державі, інакше не назвеш.... за кордоном поліція би клала всіх хто заважає.. але ж там таке бидло навіть на телефон не знімає
Відповісти
Для зупинки такого бидла в поліцейських повине бути "катус"-це така стрічка з шипами .
Відповісти
Збіговисько псевдо бізнесменів, бариг і перекупів. Займаються підприємницькою діяльністю але податків банально ніхто не платить. Почувають себе на авторинку як у себе на подвір'ї. Сміх та й годі
Відповісти
Згідний з коментарями, такого барижногл бидла не було, як зараз. З якою зверхністю він демонстративно плюнув на правову систему держави, це не тим молодим поліцейським. За кордоном вони як щурі сидять, коли шрот гонять.
Відповісти
Та ми самі винні, бо допустили до цього. Таким бидлякам потрібно хребти ламати на місці і зразу, щоб іншим не поважно було, а також безкоштовно видавати контрацептиви, щоб подібних собі не плодили. В кого не спитай - всі «тимчасово не працюють» ще субсидію оформляють і допомогу по безробіттю, а реально бариги-перекупи або і звичайні шахраї, я вже мовчу, що податки не платять. Потім ще пенсію будуть отримувати на рівні з тими, що все життя чесно працювали.
Відповісти
Пашка Янюк бикує. Вже загубив одне життя в аварії. Не навчило
Відповісти
І ви скажете що він адекватний, їх усіх потрібно на перевірку до психіатра. Подивіться на цю поведінку, одне бидло та бикоття
Відповісти