МНСники просять лучан наглядати за сусідами

МНСники просять лучан наглядати за сусідами
Рятувальники обласного УМНС розпочали профілактично-пожежне відпрацювання луцьких вулиць, застерігаючи городян від пожеж і морозу – рятувальники також звертаються до громадян з проханням наглядати за сусідами, які зловживають алкоголем та полюбляють палити в ліжку.

Про це інформує Центр пропаганди обласного управління МНС.

Востаннє МНСники обійшли домівки лучан, які мешкають на вулицях Ківерцівській, Кравчука та проспекті Грушевського. Особливу увагу рятувальники звертають на дотримання правил пожежної безпеки при експлуатації пічного і газового опалення. Якщо рятувальники помітять у квартирі порушення цих правил, то учасники рейду розповідають господарям, як необхідно їх усувати, а також про порядок дій на випадок пожежі.

«У морози прилади опалення використовуються максимально, тож як недотримання цих правил часто призводить до виникнення пожеж та ставить під загрозу життя людей. Традиційно посилена увага приділялася соціально неблагополучним верствам населення. Саме у помешканнях людей похилого віку, самотніх пенсіонерів та інвалідів пожежі виникають найчастіше», - кажуть у центрі.

Працівники служби «101» не оминають нагоди звернути увагу підлітків і дітей на дотримання ними правил безпечного поводження з вогнем.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
краще б допомагали міняти опалювальну техніку на новішу. у моєї бабці котел ще з 70-х років, що як не півхати рознесе, то сам вибухне. а поміняти немає за що.
Відповісти
я не знаю хто з моїх сусідів полюбляє палити в ліжку, чи значить це, що я поганий сусід??? :)))))
Відповісти
Богданка, це ж твоя бабка.....то, може, ти їй будеш допомагати, а не МНС.
Відповісти
Останні новини
МНСники просять лучан наглядати за сусідами
14 лютий, 2012, 09:41