Vodafone стрімко втрачає клієнтів: в компанії назвали причину

Vodafone стрімко втрачає клієнтів: в компанії назвали причину
Мобільний оператор Vodafone залишився без деякої частини своїх клієнтів. Частина користувачів відмовилася від sim-карт цього оператора. Однак, незважаючи на це, компанія отримала за перший квартал поточного року більший дохід, аніж за аналогічний минулорічний період.
Про це повідомляє сайт biz.todaу.

Відмову від sim-карт у Vodafone пояснюють просто: через пандемію люди втратили частину своїх доходів, і тому змушені економити навіть на мобільному зв'язку. Тому зараз багато клієнтів відмовилися від другої sim-карти, зокрема, і від sim-карти Vodafone.

"Деяке скорочення абонентської бази зумовлено загальною тенденцією відмови від других SIM-карт, що викликано зниженням доходів населення", - повідомляє прес-служба мобільного оператора.

І все ж, незважаючи на втрату деякої частини своїх клієнтів, Vodafone закінчив перший квартал 2021 із кращими фінансовими результатами, ніж перший квартал 2020. За підсумками першого кварталу компанія отримала дохід у розмірі 4,73 млрд гривень. Це на 8% більше, ніж було за аналогічний період 2020.

Збільшення фінансових надходжень пов'язують ыз тим, що в компанії зростає чисельність клієнтів, які переходять на контрактну форму обслуговування. Зокрема, зростає чисельність IoT-користувачів - клієнтів, які користуються послугами з дистанційного управління автономними пристроями, підключеними до інтернету.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну звісно, що підняли тарифи і прибуток збільшився, а клієнти уходять :) Бізнес пля...
Відповісти
А чому все на covid валять??всі знають.що сама погана обслуга-водофон..Не чути.обриває.між високими будинками не тягне.в 9поверхівках.не тягне..Це тільки здира гроші..Мої всі знайомі.втікають
Відповісти
Не шийте з нас дурнів, великий прибуток через різке підвищення тарифів. Скоро не буде - люди підуть до інших операторів.
Відповісти
Останні новини
Vodafone стрімко втрачає клієнтів: в компанії назвали причину
14 травень, 2021, 02:41