Як вивести Bitcoin на карту Монобанк*

Як вивести Bitcoin на карту Монобанк*
Швидке та гарантоване виведення Bitcoin — актуальне питання для багатьох людей, що займаються криптовалютою. Але зробити це не так просто — є чимало сервісів, що пропонують невигідні умови або практикують обман. Ще складніше йдуть справи з виведенням на карти різних банків — далеко не скрізь є цей інструмент.

Якщо потрібно вивести Bitcoin на карту Монобанку, оптимальне рішення — звернутися до сервісу https://changecoins.io/bitcoin-btc-to-monobank-uah. Обмінник Changecoins пропонує велику кількість пар для покупки та продажу криптовалюти.

Що враховувати при виведенні Bitcoin


Тим, хто ще не визначився з сервісом, необхідно подивитися, що пропонує конкретний майданчик. Серед обов'язкових умов такі:

• Наявність технічної підтримки, доступної в будь-який момент — хоча б в робочий час. Нерідко трапляється так, що користувачі залишають заявку, чекають гроші, потім шукають контакти для зв'язку і виявляють, що сайт взагалі не дає інформацію про технічну підтримку. Для уникнення подібної неприємності заздалегідь перевіряйте цю умову.

• Деякі гарантії, що стосуються виведення. Одна з поширених причин втрати грошей в подібних обмінниках — технічні збої. В результаті гроші знімаються з рахунку користувача, але не надходять на його карту або електронний гаманець. Перед виведенням грошей переконайтеся, що майданчик дає гарантію повернення при технічних збоях.

• Фіксація курсу на кілька годин. Оскільки курс Bitcoin може змінитися в будь-який момент, непоодинокі випадки, коли користувач зробив заявку, а через кілька годин отримав набагато менше грошей, ніж планував. Хороші криптообмінники виключають такі ситуації, оскільки тимчасово фіксують той курс, який був при подачі заявки.

• Робота з великими сумами тільки через реєстрацію, авторизацію в системі. Це забирає небагато часу, але зате рівень безпеки операцій набагато вище, що корисно для самих клієнтів. Гірше, якщо компанія взагалі не встановлює жодних лімітів — ризики помилок або шахрайства будуть високими.

Криптообмінник Changecoins відповідає всім перерахованим вимогам. Так що якщо хочеться заощадити час на пошук, можна відразу звернутися до цього майданчику.

Мобільний додаток: ще один вагомий аргумент


Якщо виведення Bitcoin на карту Монобанк — це операція, яка здійснюється часто (або інші подібні операції), дуже зручно мати під рукою криптообмінник в мобільному форматі. У того ж Changecoins є мобільні додатки для Android, iOS: їх легко завантажити на сайті або ж на відповідних сервісах.

Зваживши всі плюси та мінуси майданчику, користувач легко вибере безпечний, зручний варіант — необхідно лише проявити пильність.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.