Назвали причину вибуху в луганській багатоповерхівці

Назвали причину вибуху в луганській багатоповерхівці
У Луганську заявили, що вибух в багатоповерхівці на вулиці Шевченка, стався через порушення норм використання побутового газу.

Про це під час прес-конференції 12 серпня розповів голова Луганської облдержадміністрації Володимир Пристюк, - пише ТСН.

"Швидше за все, були якісь роботи з його використанням або неправильно експлуатувалася газова піч, або ж був несанкціоновано встановлений газовий котел. Зараз ми вивчаємо ситуацію і проводимо експертну оцінку", - заявив Володимир Пристюк.

Голова Луганської облдержадміністрації повідомив, що причиною багатьох надзвичайних подій на Луганщині - недотримання правил безпеки у побуті.

"Ніколи не варто забувати, що немає такого виду енергії, який не був би джерелом небезпеки. Це стосується і побутового газу. Важливо використовувати його акуратно і періодично контролювати придатність приладів і пристосувань", - додав він.

Нагадаємо, вибух у багатоповерхівці прогримів 11 серпня. Загинули двоє людей.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якшо я не помиляюся, то працівники облгазів мають проводити перевірку того всього як підключено і стан не раз у 10 років, а трохи частіше. Вот це бардак нашої системи.
Відповісти
Останні новини
Назвали причину вибуху в луганській багатоповерхівці
12 серпень, 2013, 12:46