Луцьк продовжують забезпечувати водою

 Луцьк продовжують забезпечувати водою
Програма обладнання підвищувальних насосних станцій приладами для регулювання тиску води у внутрішньобудинкових мережах впроваджується у Луцьку.

Як повідомив директор департаменту ЖКГ Іван Кубіцький, на сьогодні встановлено перетворювач частоти в системі управління підвищувальними насосами ЦТП на вул. Гордіюк, 43, ‒ повідомляють у Луцькій міській раді.

Це дасть змогу забезпечити дванадцять дев’ятиповерхових житлових будинків цілодобовою подачею холодної води за адресами: Гордіюк, 37; 39; 41; 43; 45; 47; Кравчука, 2; 4; 8; 10; 12; Соборності, 4.

Встановлено перетворювач частоти в системі управління підвищувальними насосами ЦТП на вул. Словацького, 12, яка забезпечує цілодобове водопостачання на шістнадцятиповерховий житловий будинок на вул. Словацького, 12 та економію електроенергії при подачі води на 40 % .

Тож, цілодобовим водопостачанням забезпечено 1645 квартир.

Довідка

Всього з початку року встановлено 7 перетворювачів частоти, що забезпечують цілодобове холодне водопостачання до 86-ти багатоповерхових житлових будинків.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"Всього з початку року встановлено 7 перетворювачів частоти, що забезпечують цілодобове холодне водопостачання до 86-ти багатоповерхових житлових будинків." - ну и шутники, не знаю уж кто, то ли кубицкий мелет не соображая, то ли..... Подача воды обеспечивается центробежными насосами, а преобразователи частоты используются для плавной регулировки скорости вращения рабочего колеса, что будет менять давление на подаче. Где-то так.:))))))))) Что-то меня сегодня на ликбез тянет))))
Відповісти