Джинси: стильний одяг для дітей*

Джинси: стильний одяг для дітей*
Джинсові предмети гардероба - популярний і модний вид одягу для дорослих і дітей. Особлива текстура тканини, її практичність, хороші властивості для тривалого носіння дозволяють успішно використовувати речі з джинсу для створення стильних образів. На ринку представлено багато цікавих дитячих моделей в стилі кежуал (на кожен день) і для урочистих випадків. Щоб вибрати якісний виріб, бути впевненим у безпеці, надійності тканини, зручність крою, варто купувати одяг тільки у перевірених офіційних постачальників, виробників.

Цікаве з історії джинсового одягу


Спочатку одяг з джинсу (тканина денім) використовувалася суто як матеріал для пошиття робочої уніформи. Цим пояснюються її хороші практичні властивості - стійкість до зношування, міцність. Вважається, що вона винайдена Леві Страуссом, емігрантом з Баварії, який відкрив майстерню з пошиття штанів для гірників, золотошукачів. Щоб поліпшити експлуатаційні характеристики, він використовував для створення зручних моделей тканину саржу синього кольору з французького міста Нім (звідси виникла назва матеріалу «денім»), зміцнив кишенькові шви металевими заклепками, зробив помаранчеву оздоблювальну строчку.

Згодом джинсовий одяг став популярним серед фермерів, ковбоїв. Вже до 30-их рр. XX століття штани з джинса стали одним з найвідоміших символів Америки. У 70-х моделі зацікавили молодь, з'явилися перші дитячі варіанти. Як декор дизайнери використовували:

• блискучі матеріали;
• декоративні заклепки різної форми;
• тасьму;
• вишивку бісером.

Купити дитячі джинси відмінної якості допоможе інтернет-магазин «На діток» - https: //naditok.com.ua/odejda-i-obyv-dlya-detei-do-14-let/djinsi/. Каталог включає стильні моделі для дівчаток і хлопчиків від відомих брендів Великобританії, Угорщини, Польщі, Туреччини.

Популярні моделі джинсів для дітей


Сучасні дизайнери представляють модні, зручні для повсякденного носіння речі з джинса. Спеціальна текстура тканини, безпечні барвники, продуманий крій дозволяють створити комфортні, практичні моделі для дітей різного віку. У більшості випадків матеріал складається з 98% бавовни, 2% еластану.

Затребувані формати джинсових виробів:

• джоггер;
• комбінезони;
• штани брюки.

Щоб надати одягу оригінальності, дизайнери використовують декор, нашивки, стрази, потертості, вишивку нитками, бісером. Комфорт при носінні забезпечує спеціальний крій, додаткова затяжка тканинним пояском, трикотажна гумка в районі пояса. З джинсами відмінно поєднуються футболки з принтом, однотонні поло, реглани. Щоб покупка була вдалою, важливо уважно зняти мірки, звертаючи увагу на розмірну сітку конкретного виробника. Доцільніше вибирати моделі перевірених виробників, які мають багато позитивних рекомендацій клієнтів: вони більш зручні, практичні, протягом тривалого часу зберігають гарний вигляд.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.