Жоден лучанин не помер від обмороження, - Кошель

Жоден лучанин не помер від обмороження, - Кошель
У Луцьку протягом морозної погоди не померла жодна людина через обмороження – однак за останні два тижні до травмпунктів потрапили 115 лучан із вуличними переломами.

Про це 14 лютого під час оперативної наради луцького міського голови повідомив начальник міського управління охорони здоров’я Федір Кошель.

За його словами, із 28 січня по 12 лютого у травмпункт міської клінічної лікарні звернулось 516 лучан. Лише 12 з них – із обмороженням. За шістнадцять днів з переломами кісток в травмпункт потрапило 148 людей, з яких 115 – пошкодилися на вулиці. А 33 – в приміщеннях.

Луцький міський голова Микола Романюк зауважив, що всі ці травмовані люди – на сумлінні керівників житлово-комунальних закладів.

«За рахунок того, що не посипані тротуари, люди падають і з переломами в лікарні звертаються», - сказав мер.

Також Федір Кошель заважив, що у всіх лікувальних закладах тепло. Однак 5 лютого в Луцькій міській клінічній лікарні був порив системи теплопостачання. Але технічна служба лікарні швидко спрацювала й аварію усунули.

«Люди не відчули пониження температури. Після того була комісія міськради. Дійсно, частина системи дуже зношена. Є потреба в закупівлі двох підсилюючих насосів для того, щоб підняти температуру. Відповідно, треба виділити із резервного фонду 100 тисяч гривень, щоб усунути ці неполадки», - розповів Федір Кошель.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Блін, Волиньпост, де ви такі фотки берете!?? Від тих рук аж воняє!! Таке враження, що чувак, незважаючи на твердження Кошеля, таки скоро вмре від обмороження.
Відповісти
+1, аж обід на волю проситься
Відповісти
в місті легше не замерзнути. палаток он наставили, бутерброди з чаєм дають. а от в селах люди гріються хіба горілкою, а потім в кучугурах п"яні замерзають. чого МНС ніяк не подбали про сільських мешканців?
Відповісти
Останні новини
Жоден лучанин не помер від обмороження, - Кошель
14 лютий, 2012, 10:08