Луцьку мерію пікетуватимуть через ймовірне екологічне лихо

Луцьку мерію пікетуватимуть через ймовірне екологічне лихо
Під стінами Луцької міськради 13 серпня відбудеться екологічний мітинг.

Про це повідомив депутат Луцькради, адвокат Андрій Осіпов.

Мета акції – захист належних і безпечних умов проживання та екологічного добробуту. Гасло мітингу – «Ми більше не віримо обіцянкам місцевої влади, ми вимагаємо конкретних рішень!». Початок – о 10:30.

Організатор планує, що в акції візьмуть участь понад 250 лучан. Мітинг обіцяють без партійної символіки та політичних гасел.

З якого саме приводу організовують мітинг Андрій Осіпов напередодні розповісти не може. Каже: боїться тиску на людей з боку влади.

«Мені надійшло близько сотні звернень, які стосуються екології. Якщо підтвердиться те, про що пишуть люди, тоді можна стверджувати, що Луцьку загрожує екологічна катастрофа. Те, що не сталося лиха донині, – випадковість, а не заслуга місцевої влади», – висловився депутат.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дибіли
Відповісти
Ми зробимо акцію, тому що ми боремся за екологію. А ви всі прилурки не боретеся. Ми соціально - активні, а ви соціально - неактивні. Ви - під - си, а ми Д*Артаньяни.
Відповісти
це перебор, екологічні проблеми, звичайно є, але не такі аж, в порівнянні із Маріуполем, наприклад, пропонує провести, як у кіно, мітинг карликів, із закликом "Наш міський голова - нас не помічає")))
Відповісти
А що треба чекати, щоб в Луцьку було як в Маріуполі??????? Чи може варто підняти дупу і відстоювати власні права. Бо дістало це скиглиння в фейсбуках і журналіських колах - типу усі погані, усе погане, політики тільки піаряться. Шановні а хто буде боротись, хто буде щось міняти? Нумо разом. Годі сидіти в кущах і обсирати будь- які ініціативи.
Відповісти
Андрійко, а я був ...(універська кликуха) то тепер цей жарт став реально задавненим хронічним симптомом! ))))))))))))))
Та заспокойся ти, може коли більше з законами працював а не фігньою страждав то може і справи пішли б. ))))))))))))))))
Відповісти
ниачем
Відповісти
Ви дібіли! У нас випало щастя! В місті є геній, який ощасливить всіх вас недалеких. Слава Осіпову! Він наше все! Осіпов - геній, талант та Батько української нації! Веди нас наш вождь!
Відповісти
Останні новини
Луцьку мерію пікетуватимуть через ймовірне екологічне лихо
12 серпень, 2013, 14:58