Українські КрАзи постачатимуть для армії США

Українські КрАзи постачатимуть для армії США
Українська компанія «АвтоКрАЗ» отримала трирічний контракт на поставку армії США КрАЗ 4×4 для важких транспортних засобів та запчастини до них.

У замовлення входять транспортні засоби для перевезення особового складу, бортові вантажівки, автоцистерни для води та пального, - пише Zaxid.net, посилаючись на ArmyRecognition.

Незважаючи на те, що ніяких деталей про порядок закупівлі немає, видання припускає, що цей контракт вказує на наміри США підтримувати Україну в протистоянні сепаратистам, яких підтримує Росія.

Вочевидь придбані машини не будуть використовуватися самою американською армією, але будуть надані союзникам, наприклад для миротворчих операцій Організації Об’єднаних Націй.

Кременчуцький автомобільний завод (ПрАТ «АвтоКрАЗ») – українське підприємство з виробництва вантажних автомобілів, що розташоване у місті Кременчук Полтавської області. Початок виробництва вантажних автомобілів на підприємстві розпочався у 1958 році. З того часу колективом підприємства виготовлено понад 800 тис. вантажних автомобілів.

Модельний ряд автомобільної техніки марки «КрАЗ» включає 25 базових моделей і більше 150 модифікацій вантажівок з різними колісними формулами.

Зараз підприємство перебуває у власності фінансової групи «Фінанси та кредит», бенефіціарами якої є Костянтин Жеваго і Олексій Кучеренко.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: США, КрАЗ
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Підприемство не виконае умови контракту.Але про то не напишуть.Нема пенду (кішка затонка)
Відповісти
Европе,Азии не нужны КрАЗы, посему достукались аж до заокеана.........наверно и цена соответствующе мала абы продать хоть кому-то
Відповісти
Останні новини
Українські КрАзи постачатимуть для армії США
20 травень, 2021, 01:13