Лучани скаржаться на безпритульних собак

Лучани скаржаться на безпритульних собак
Мешканці обласного центру скаржаться міській владі на безпритульних собак – у службу оперативного реагування мерії «15-80» протягом останніх двох тижнів надійшло 19 скарг.

Про це 14 лютого під час оперативної наради луцького міського голови розповіла начальник відділу звернень громадян Луцькради Лариса Карп’як.

За її словами, до органів міської влади часто лучани звертаються через те, що на їхніх вулицях не відловлюють безпритульних собак. Із 28 січня по 12 лютого в службу оперативного реагування надійшло 19 повідомлень із вулиць Гордіюк, Потебні, Кравчука, Богомольця, проспекту Молоді, Перемоги, Відродження та Соборності.

Луцький міський голова Микола Романюк звернувся до своєї заступниці Лариси Соколовської, мовляв, скільки часу можна на цю тему говорити?

«Лариса Миколаївна, скільки будемо говоритиме вже? Я розумію – гуманізм, але є у нас притулок, є у нас служби. Нехай працюють. Кожен день звертаються люди, кожен день десь-когось собаки покусали. Скільки ми будемо терпіти?», - сказав мер.

Потому доповідач - головний медик Луцька Федір Кошель повідомив, що впродовж останніх двох тижнів у міські травмпункти звернулося 18 покусаних бродячими собаками лучан.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
У собак вже починається брачний сезон, не зважаючи на те, що морози. Того й бігають стайками. А ще їм гуртом тепліше. І тому треба бути обережними, бо вони хоч собаки, а розуміють, що колектив - це сила. У нас в дворі сусіда-алкаша покусали, який їх, до речі, годував.
Відповісти
Ни одна собака не бросится на человека, если ее не трогать. Но все-таки если по городу пачками шастают хвостатые и неизвестно чем болеющие псины - это беспредел. Стрелять - как по мне, самое гуманное решение проблемы.
Відповісти
ну що ви. що ви?! хіба так можна, убивати - це жах. це не гуманно! собачки дуже милі і добрі створіннячка. вони зовсім не кусаються, ми їх інколи ловимо на вулицях, підгодовуємо а потім знов на вулицю викидаємо - такий порядок в нашому притулку. Зараз в собачок весілля і скоро їх стане на пару сотень більше на вулицях і я з цього щиро тішуся . Ще трошки і собаки будуть керувати містом:))
Відповісти
Запрошую представників мерії пройтися морозного ранку по вулиці Конякіна: по тій стороні, де чотири заправки. Бажано прихопити з собою торбу недоїдків, бо зграї псів будуть супроводжувати і гарчати, доки їм нічого не кинеш.
Відповісти
бездомних собачок треба стерилізувати, якби то ще гроші на це були :(
Відповісти
Люди скаржаться на собак? Хай скаржаться на тих, хто викинув цих нещасних тваринок на вулицю на вірну смерть. Абсолютно у всьому винні самі ж люди. На нашій планеті все було добре, поки не з'явилися люди. Взагалі люди - це помилка природи, тому що ми нічого доброго не можемо і не хочемо зробити, а лише вміємо все нищити і вбивати. Ось тепер природа намагається позбутися нас всякими методами і ми в цій боротьбі не переможемо, це - очевидно.
Відповісти
Останні новини
Лучани скаржаться на безпритульних собак
14 лютий, 2012, 10:32