Що робив очільник УПЦ (МП) Онуфрій на Волині. ФОТО

Що робив очільник УПЦ (МП) Онуфрій на Волині. ФОТО
У п'ятницю, 21 травня, предстоятель УПЦ (МП) Онуфрій завітав у Зимненський жіночий монастир.

Про це йдеться на сторінці храму у фейсбуці.

У день шанування Святого Апостола та Євангеліста Іоанна Богослова митрополит Онуфрій звершив божественну літургію. Його зустріла настоятелька монастиря ігуменя Стефана з сестрами.

За літургією предстоятелю співслужили його вікарії єпископ Ірпінський Лавр та єпископ Баришівський Марк, духовенство монастиря та гості у священному сані.

Окрім того, митрополит Онуфрій освятив наріжний камінь та встановив закладну грамоту у храм, що зводять при Зимненському ставропігійному жіночому монастирі. Новий храм, що постане у монастирі, будують на честь Святителя та Чудотворця Миколая. Церква функціонуватиме при регентському відділенні, де вихованки навчального закладу зможуть молитись, отримувати диригентські навички та проходити практичну роботу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Допрацювалися підгусьники. Якби не посадили під домашній арешт Віктора, то і він навідався б до обителі. Охорона в монастирі вже давно неукраїнська.
Відповісти
Чия б корова мичала...
Відповісти
Касу після свят заїхав зібрати?
Відповісти
Сильно розбагатіли СЦУни в захоплених храмах? Мають по 1 попу на 3-4 церкви, які тільки їздять гастролями і касу бриють.
Відповісти
Повмирає з часом старий електорат кацапської церкви, поступово українська своє візме, молодь бачить, що таке рюськй мір, їх вже не заманиш.
Відповісти
Краще хай наші попи касу бриють, хоч гроші в Україні лишаються і наша церква допомагає нашим воякам, ніж ворожа за ці гроші проти нас воює.
Відповісти
Швидше за все, такі поїздки "високопоставлених" неофіційних осіб 5 колони РФ це перевезення космічних сум готівкою і особливо цінних інформданих для подальшої оперативної роботи агентури та резидентури, яка закріплена за даним регіоном.
Відповісти