У Луцький зоопарк підкинули цуценят: зараз їм шукають нову домівку

У Луцький зоопарк підкинули цуценят: зараз їм шукають нову домівку
У «Луцький зоопарк» вчергове підкинули безпритульних тварин. Невідомий чоловік у коробці приніс цуценят до каси, – розповіла Суспільному директорка звіринця Людмила Денисенко.

Чоловіка намагався наздогнати охоронець зоопарку, але той втік.
Зі слів Людмили Денисенко невідомий прийшов у звіринець о 7 ранку, коли зоопарк ще був зачинений. На сторінці закладу оприлюднили відео з камер спостереження. Працівники зоопарку просять впізнати чоловіка, який залишив тварин.

«Зловмисника помітив наш охоронець, але наздогнати не встиг. А далеко відлучатися від воріт і території КП він просто не має права», – каже Людмила Денисенко.

З її слів, якщо чоловіка впізнають, то працівники звіринця звернуться до поліції, бо в діях чоловіка вбачають ознаки жорстокого поводження з тваринами.


«Цуценята зараз сидять у коробці з під бананів у кімнаті охорони, хіба це нормальні умови для них? У нас немає ресурсів та сил доглядати за підкинутими тваринами», – розповідає Людмила Денисенко. З її слів, нині просять допомоги у волонтерів, які б забрали тварин до себе. Якщо цуценят ніхто не забере, то їх передадуть під опіку КП "Ласка".


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Де тут жорстоке поводження з тваринами? Що ви курите, людина підкинула щоб тварину врятувати а ви кажете про жорстоке поводження...
Відповісти