«Кандидати обнагліли до неможливості», – секретар Луцькради про вибори

«Кандидати обнагліли до неможливості», – секретар Луцькради про вибори
У 10-му виборчому окрузі, у якому 18 серпня відбудуться проміжні вибори до Луцької міськради, один кандидат вводить в оману виборців.

Про це під час оперативної наради 13 серпня говорив секретар Луцької міської ради Григорій Пустовіт (ВО «Батьківщина»).

За його словами, кандидат Аркадій Яворський (висуванець Партії Регіонів) поширює інформацію про те, що ремонти в деяких дворах відбуваються «за його сприяння». Мова йде про ремонт дворових територій на проспекті Президента Грушевського, 1 і 5, вулицях Гулака-Артемовського, 7 і 23, Коновальця, 8-10 і 12.

Нагадаємо, про це вже заявляв одноопартієць Пустовіта, луцький депутат Сергій Григоренко (ВО «Батьківщина»).

За словами директора департаменту ЖКГ Луцької міськради Івана Кубіцького, ці ремонтні роботи відбуваються за кошт обласного бюджету.

«Деякі кандидати-генерали, обнаглівши до неможливості, розказують, що вони за власний кошт проводять там ремонт. Нам треба якось доводить до людей, що це робиться за бюджетні гроші, що це – плановий ремонт», – наголосив Григорій Пустовіт.

Також, за словами Пустовіта, один із кандидатів встановлює на території округу лавочки, але місця для цього обирають нібито не найкращі.

«Ставлять лавочки і не цікавляться у людей. Ставлять у місцях, де ніхто сидіти не буде. На сонці, не в затінку, там, де є корчі. Уже пішли скарги, що ці лавочки перетворилися в цілодобові бари. І там, тільки починає темніти, збираються п’янички», – зазначив Пустовіт і попросив міліцію звернути на це особливу увагу.

Головний комунальник Луцька Іван Кубіцький зазначив, що 25 лавочок благодійний фонд народного депутата Ігоря Палиці передав на баланс ЖКП №3.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ЖКГ, вибори
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тю, може вони всі разом посприяли?
Відповісти
лавочки з палочки
Відповісти
Останні новини
«Кандидати обнагліли до неможливості», – секретар Луцькради про вибори
13 серпень, 2013, 11:04