Стильний Луцьк. Портрет дня: Влад Холодний

Стильний Луцьк. Портрет дня: Влад Холодний
Влад Холодний, 20 років, студент

Він називає свій стиль - холодний кежуал, оскільки надає перевагу речам сірих, синіх та коричневих тонів, які за своїм настроєм є досить нейтральними, або ж навмання непривітно-холодними. Влад надзвичайно уважний до найменишх деталей, кожна з яких повинна грати свою роль. Адже саме такі дрібниці формують індивідуальний стиль.

"Одяг купую на стоках та в інтернеті. Зазвичай я ставлю собі за мету знайти певну річ, тоді йду в магазин і з часом вона мені попадається. Якщо знаходжу щось дуже цікаве, хоча заздалегідь не планував купувати, то візьму також.

Мені дуже подобається українська фірма - SNDCT. Приємно, що в Украні почали шити щось дійсно гідне уваги. Подобається Vans, хоча все залежить від колекції. Мені не подобається яскравий одяг, речі з принтами, з безліччю незрозумілих деталей. Ціную речі, у яких кожен шов має власне функціональне навантаження. Якщо він там просто так, то я не вважаю, що це красиво.
Весь мій гардероб складається з речей пастельної гами і наближених до сірого кольорів. Ці речі, як на мене, не мають якогось емоційного забарвлення. Вони холодні і обов'язково не яскраві.

Влітку зазвичай я одягаю джинси, футболку і кепку. Якщо взуття, то кросівки Vans або еспадрильї. Шорти і капці майже не ношу, тому що мені це не подобаються.

Коли поганий настрій, одягаю що-небудь. Якщо настрій навпаки хороший, то намагаюсь одягнутись краще. Але, думаю, що зі сторони все виглядає однаково.

Моя улюблена річ - це чорна куртка, яку я чотири роки тому придбав на стоці. Особлива вона тим, що всередині неї заховані яскраві шви, хоча ззовні куртка однотонна - чорного кольору. Тобто, найцікавіше заховане всередині, саме для тієї людини, яка носитиме ту куртку.

Найдорожча покупка - зимові черевики Adidas за 1300 гривень".

Секрет оригінального стилю: "Не потрібно просто купувати будь-яку річ. У кожного повинна бути власна вироблена система цінностей, за якою ви відбиратимете одяг".

Оцінює дизайнер одягу Анна Дідух:

Я не бачу тут якогось оригінального стилю і навіть до кежуалу віднести вбрання хлопця не можна. Хоча мені подобаються його кепка і взуття. Звернула увагу на годинник, досить оригінальний. Не дивно, що від такого іменитого бренду. Довге волосся сьогодні в моді, як на мене, йому воно пасує.

На фото: кепка - SNDCT, футболка - Pull&Bear, штани - Scotch & Soda, взуття - Vans, сумка - no name, годинник - Mersedes-Benz.


Рубрику веде Сергій НЕСКАЖУ
Фото Олександра КОТИСА

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 73
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
знущаєтесь???
Відповісти
Золотой теленок

Глава IV. Обыкновенный чемоданишко

Человек без шляпы, в серых парусиновых брюках, кожаных сандалиях, надетых по-монашески на босу ногу, и белой сорочке без воротничка, пригнув голову, вышел из низенькой калитки дома номер шестнадцать.
Відповісти
За Сталiна так одягались дрiбнi аферисти.
Відповісти
Шпана не чесана. Може це й є стиль?
Відповісти
Що тут стильного?? поясніть будь ласка.
Відповісти
Шева буде наступний?
Відповісти
Даєш ШЕВУ в рубрику!!! ))
Відповісти
Ви мене вибачте, але WTF???
Відповісти
Маеш штанi (однi), майку (одну), тапки (пару), кепку (одну) - i вже маеш стиль!!! )))
Відповісти
Ну стиль це ж не трикотажний одяг )

Тре було попросити в плавках знятисi - мо` це тоже стиль? ))
Відповісти
предрікаю тут силу силенну коментів! ))
Відповісти
О, БОЖЕ, НУ КТО ВАМ СКАЗАЛ, ЧТО СЭКОНД - ЭТО СТИЛЬНО И МОДНО????? Народ, вы чё прикалываетесь??? И это стильно по-вашему????? ЙПТМТ.
Відповісти
ЖжЖжжЖЖЖесть...
Відповісти
А чо? Файно! ЕТАЛОН гламурного базарника )))))
Відповісти
на базарі і то краще продається....
Відповісти
Шеву давайте сюди)))
Відповісти
Тако собі, але ця сумочка, як на мене - "полный ацтой".
Відповісти
"Коли поганий настрій, одягаю що-небудь", - я так зрозумів, що в чувака весь час поганий настрій)
Відповісти
ай, молодець)))))
Відповісти
Підписався Орися, але пишеш що зрозуміВ.....трансвестит чи подвоєння особистості?
Відповісти
"Стиль у загальному, розумінні — усталена форма художнього самовизначення епохи, регіону, нації, соціальної або творчої групи або окремої особистості."Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Це стиль певної особи, в даному випадку, сьогоднішнього героя. Не розумію цих висказувань зі сторони інших. В вас же теж є якийсь визначений вами стиль. Хочете в рубрику - пишіть автору і все.
Відповісти
Все правильно, варто лише зазначити те, що мати свій стиль - не означає бути стильним.
Відповісти
усе вірно. Коментатори рубрики ніяк не можуть зрозуміти (чи їхньою мовою - догнати), що МОДА і СТИЛЬ - це різні речі! Мода - це мавпування, причому масове, а стиль - він індивідуальний, це те, що подобається саме ТОБІ, у чому ТОБІ зручно, як ТИ сприймаєш цей свіи і заявляєш про себе!!! хай мавпують і розмножуються в Юванті чи на Варшавці - всі однотипні, впізнавані і нецікаві.
Відповісти
Юлія, стиль передбачає певний гардероб в одній тематиці. а у авторів рубрики стиль - це набір фото (сумнівної якості) людей в одному й тому ж одязі.
так можна виловити будівелньика у робі, зробити кілька фото і сказати що це у нього стиль такий.

p.s Автори та редактори - вам вкотре уже пишуть про неймовірні провали у поданні цієї теми, можна було б в чомусь навчитись
Відповісти
не важливо провали. важливо рейтинг і коментарі. Мені здається що Нескажу не такий вже і олень. просто він обирає таких людей яких найбільше обсиратимуть.
Відповісти
де ви находите своїх герої статей? це ваші знайомі чи друзі в и хочете їм зробити рекламу? якщо підходите в центрі до будь-кого? і чим цей хлопець хоче виділитись? одяг нічим не дивує, зачіска, можлива і модна серед неформалів, він сам також, напевно, неформал, вибачте, але я до таких не належу і не розумію їх і їхніх поглядів, а одяг це щось, вистачило побачити на Бандерштаті.
Відповісти
а сумочка на поясі це для базарових чи він телефон в ній носить? взагалі я за те, що сумочки носять тільки жінки, а для мужиків підійде мінімалізм.
Відповісти
Мужички нинi разние...)))))
Відповісти
Пора вже автору статі і себе показати, який він стильний. Чьолка для мужика в 20 років це вже підарасія, ладно підліток років 14 у якого в голові вітер.
Відповісти
Підтримую!!! Автора в студію!!! Чи мо боїться коментів?
Відповісти
а що тут мене коментарі аж ніяк не стосуються?
Відповісти
Стосуються. і вони кажуть що ти взагалі повний піпец ходячий.
Відповісти
Автор то його швагро!
А його жiнка - троюрiдна сестра його матера!
Відповісти
А в сумочці він носить все своє багатство...!!!
Відповісти
Скоро з Стильним Луцьком буде теж саме, що й з Top People Lutsk. Будуть всі підряд, друзі та знайомі
Відповісти
не раз переконуюсь що реклама секонхенду, й стильного нічого не бачу в цих фото, а її потрібно перейменувати в рубрику Твій смак. тому що який у фотографа смак до одягу, то й рекламує і навязує іншим.
Відповісти
в рубрику "Твiй НЕсмак, фотографе!".
Відповісти
ну шо за люди? що за мужчини? я розумію, що не можна по зовнішньому вигляді судити про людину, але як на мене - ХЛОПЕЦЬ/МУЖИК/САМЕЦЬ - повинен бути Хлопцем, Мужиком і Самцем. Щоб дівчина здалека його побачила і на підсвідовому рівні відчула: О, він сильний (не вплані фізичної сили), він мене захистить, я хочу від нього дітей. Дивлячись на цього хлопчика, виникають наступні думки: "Аби вітром не здуло", "Аби гопнікі не пристали", "Аби не заплакав"....Можливо одяг і стильний в нього, але потрібно перш за все бути ХЛОПЦЕМ і підтримувати це реноме. Хлопець - це не лише наявність Статевого органу, в першу чергу хлопець - це характер, зовнішній хлопчачий вигляд, самовпевненість і характер. Хлопчачий вигляд - це не обов'язково базарні джинси кроси і футболка. Є багато інших стильних речей, які підкреслюють чоловічність, наприклад ДОВГІ штани, а не короткі на 10 см....
Відповісти
звучить як слова прямолінійного "АЛЬФА САМЦЯ", ахах)побачила дівчина дітей захотіла)це якийсь додинастичний період вибач на слові)на мою думку людина в 21 ст не має права так мислити) хлопець це перш за все людина та особистість)твої слова це застаріла система, когось і взагалі не цікавлять стосункі, дівчата)якщо оодягатись заради цього це не стиль) Стильна людина формує свій стиль перш за все , щоб подобатись собі, бути в тому , що підкреслює її образ, настрій, думкі, задум.
Відповісти
редакторам напевно краще узагалі вимкнути коментарі до цієї статті.
Відповісти
А що ж автор статті такий сміливий, а мій комент зсилкою на його сторінку в Контакті видалив...!!!!!!!

Окрім того, вже видалено кілька коментів, і моїх також......

Сергій Нескажу, ти просто сцикун, бо правда очі ріже!!!
Відповісти
Видаляє коменти не "автор статті", а модератор
Відповісти
То чим він тоді керується при видаленні, може просто такий самий, як і те, що на фото зверху???
Відповісти
не атмазуйся!
Відповісти
Модератора у рубрику!!!!!!
Хто за? я ЗА АААААААА!!!!!!!!
Відповісти
Ше раз кінете шось тіпа такої статті спалю Волинь пост на ху*...
Відповісти
о! буде де мені жити )))))
Відповісти
Скажіть, ви жартуєте з цією рубрикою, чи це серйозна затія? Сьогоднішній персонаж нагадує Гавроша з роману Віктора Гюго "Обездолені". Тільки останній росточком нижчий.
Відповісти
бомж-паті.
Відповісти
Взрив мозку!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Відповісти
Потеряла интерес к рубрике.
Відповісти
Все я пішов за бензином, завтра рубрики не буде, спалю їх нах..й....
Порадьте, який краще бензин брати - 92 чи 95???
Відповісти
срочна трєбую аню дідух в рубрику!
Відповісти
шкода, що оновлення "Стильного Луцька" відслідковують люди, які не мають нічого спільного зі стилем.
хлопець одягнений симпатично
Відповісти
таке відчуття що хлопчинчик вертається з базару, де торгує кавунами. нічого цікавого. на такого навіть увагу звернути важко
Відповісти
розумію, що Україна не розвинута аж так в плані смаків.., але таке ніяк не стильно. навіть в Африці.
Сергію, трішки "стилізуйся"..
З повагою анонім, який поважає автора рубрики.
Відповісти
Мені далеко за 45, але стараюся тримати себе у хорошій фізичній формі. Так от, мене дуже цікавить, чому здохлі дистрофани одягнуті як бомжі вважаються стильними? - Що у Луцьку немає нормальних спортивних, підтягнутих хлопців одягнутих зі смаком?
Відповісти
чого накинулись на дістрофіка? він же ХОЛОДНИЙ!
Відповісти
здаэться, що вже ВІДМОРОЖЕНИЙ!
Відповісти
Бути одягненою в стилі бомж-стайлу нескладно, але для цього необхідно оволодіти всіма тонкощами цього мистецтва і відповідно вміти це носити. тут просто несмак і всьо.
Відповісти
чо пристали до людини? він не дистрофик! Просто це ганчір"я, що на ньому вдягнене,зовсім йому е пасує , і вньому він виглядає довгим та нескладним.Просто собі худощавий хлоп.
Відповісти
Чого ви до нього пристали, він нормальний чувак і гарно одягнений!!
Відповісти
Голый был бы более стильным))
Відповісти
А мені подобається!
Відповісти
Стиль"Шо-нібудь"
Відповісти
Це просто якісь кошмар!!!! Я не розумію де ви ловете такі жахливі екзмпляри??!!
Такий НЕСМАК свідчить лиш про одне що особа , яка пише ці статті смаку і почуття стию немає також, про що свідчать і попередні статті.
Хоча здаеться було 2 винятки.
Відповісти
"якісь кошмар" - це те, як ти пишеш. а В. Холодний одягнений гарно
Відповісти
нуу... Був би трохи брутальнішим - міг би займатись гоп-стопом )))
Відповісти
Жах. То в нас в Луцьку теперка такая мода???
Відповісти
Люди,в кожного є своя думка і погляди на стиль.тут почиталаодному неподобається автор,одному стиль цього юнака,одному взагалі сам юнак,хтось проти секондів.я нічього немаю проти секонда,там речі оригінальні і якісніші.А що краще б тут показували "справжнік" модників Луцька в базарному адідасі і семками в руках?Ви всі тут критикуєте,хотіла б я на ваш одяг подивитись.Чомусь впевнена що нічього особливого і вишуканого там немає.
Відповісти
Тут коментарі пишуть шанувальники "варшавки" ,які вважають себе модниками : )))
Відповісти