Синоптики розповіли, чи буде червень теплим

Синоптики розповіли, чи буде червень теплим
В Україні у червні очікують періоди з дощами та грозами. А загалом погода буде мінливою.

Про це Фактам розповіли синоптики.

"Погоду найближчими днями буде визначати циклон, який утворюється над Україною. Він принесе дощі різної інтенсивності, шквали, місцями можливий і град. Температура повітря — 22−28 градусів, а на заході та півночі країни — прохолодно, близько 15−20. З 31 травня холодне повітря заходить у всі регіони країни. Тому на початку червня ми будемо мати практично по всій Україні температурний фон приблизно 15−20 градусів, місцями стовпчики термометрів піднімуться до позначки плюс 23. Також на початку червня інтенсивність дощів зменшиться, опади будуть невеликі". — розповіла заступник начальника відділу метеопрогнозів Українського гідрометцентру Наталія Голеня.

Народний синоптик Леонід Горбань розповів «ФАКТАМ», що прийдешнє літо буде дуже спекотним, з дощами та грозами, погода очікується примхлива й мінлива.

«У червні буде тепло. Так, з 1−2 червня очікується тепла погода, але з дощами. З 3 по 5 червня буде жарко і сухо, а з 6 по 7 червня дощі повернуться. З 23 червня й до кінця місяця — помірна тепла погода», — говорить народний синоптик.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Синоптики розповіли, чи буде червень теплим
27 травень, 2021, 15:37