«Волинь» зіграє в Ковелі

 «Волинь» зіграє в Ковелі
Луцька "Волинь" зіграє в Ковелі з місцевим МФК "Ковель-Волинь".

Товариський поєдинок відбудеться 14 серпня, - повідомили у клубній прес-службі.

Матч команди Прем'єр-ліги та чинного чемпіона Волинської області відбудеться на стадіоні "Верес" у Ковелі, початок, - о 17:00.

Головний тренер "Волині" Віталій Кварцяний відзначив, що клуб, як і обіцяв, починає системну роботу із популяризації місцевого футболу в області.

"Волинь" - головна футбольна команда області, і ми завжди пам'ятаємо, звідки ми, і в якому регіоні працюємо, для кого граємо. Тому хочемо і себе перевірити у таких матчах і місцевий футбол, і взагалі - створити свято футболу", - зауважив він.

Як відомо, раніше "Волинь" звернулася до районних федерацій та футбольних клубів області разом популяризувати місцевий футбол. "Волинь" готова якомога частіше проводити товариські матчі в районах області.

Минулого тижня лучани виграли товариський поєдинок у Піддубцях проти місцевого ФК "Піддубці" (3:2).

А 20 серпня у Нововолинську відбудеться матч між місцевим "Шахтарем" та луцькою "Волинню". ФК "Волинь" відгукнувся на запрошення Нововолинської федерації футболу та місцевої влади, які цього дня відзначатимуть 55-річчя стадіону "Шахтар" та однойменного футбольного клубу. Початок матчу о 17:00.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Волинь» зіграє в Ковелі
13 серпень, 2013, 13:53