«Беркутівці» влаштували шоу в дитячому таборі. ФОТО

«Беркутівці» влаштували шоу в дитячому таборі. ФОТО
Бійці спецпідрозділу «Беркут» влаштували для вихованців дитячого табору «Сонячний» грандіозне шоу з показовими виступами і профілактичними бесідами.

Як тільки вихователі розповіли дітлахам, що до них у табір приїдуть міліціонери, малеча чекала на гостей з нетерпінням, ‒ кажуть у прес-службі волинської міліції.

Заступник начальника відділу, начальник міліції громадської безпеки Луцького МВ УМВС України у Волинській області Володимир Солоненко першим виступив перед аудиторією.

Він розповів, що хоч будні працівників міліції завантажені та мало схожі на свято, все одно вони не полишають старань вберегти молоде покоління від земних негараздів, у які потрапити молоді дуже легко.

Глядачам був продемонстрований документальний фільм про згубні звички та їхній вплив на дитячий організм. Після перегляду фільму малеча мала змогу задати міліціонерам безліч запитань.

Бійці роти міліції особливого призначення «Беркут» УМВС України у Волинській області продемонстрували прийоми рукопашного бою, тактику затримання злочинців, вміння розбивати плити і палаючі дошки.

Відразу після цього діти побачили втечу псевдозлочинця, якого вже за мить наздогнав і затримав службовий пес Бада. Працівники державної служби охорони при УМВС України у Волинській області у складі автомобільної групи затримали втікача та повезли до відділку міліції.

Також Бада продемонстрував малечі свої вміння у виконанні різних команд.

Усіх запросили підійти до виставки оснащення підрозділів міліції. Діти мали змогу побачити зброю, щити, шоломи, бронежилети, які у повсякденній службі застосовують беркутята та посидіти за кермом службових автомобілів ДСО.

Малеча намагалася усе по максимуму випробувати на собі. Приміряли бронежилети та шоломи. Міліцейських експерти провели майстерклас із дактилоскопіювання власник долонь. Аркуші паперу з відбитками діти обіцяли зберегти на пам'ять.

Зустріч продовжилася дружнім турніром у настільний теніс, вихованці «Сонячного» проти міліціонерів. Маленький переможець отримав приз іграшку-символ волинської міліції бобра Бодю.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: міліція
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Беркутівці» влаштували шоу в дитячому таборі. ФОТО
13 серпень, 2013, 18:49