У Луцьку впіймали грабіжника з Криму

У Луцьку впіймали грабіжника з Криму
У Луцьку мешканець Криму, обікравши магазин одягу, спробував пограбувати кафе.

13 серпня о 5:00 наряд Державної служби охорони від оператора пункту централізованого спостереження Центру технічної охорони відділу Державної служби охорони при УМВС України у Волинській області отримав повідомлення про спрацювання охоронної сигналізації одного із кафе, - повідомили у прес-службі волинської міліції.

Прибувши за вказаною адресою, міліціонери виявили та затримали чоловіка, який за допомогою міцних викруток та "фомки" виламав вхідні двері кафе і намагався потрапити всередину.

При ретельному огляді прилеглої території та тильної сторони будівлі, правоохоронці виявили зламані двері магазину одягу, який розташований по сусідству і не охороняється. Згодом правоохоронці з’ясували, що зламані двері магазину одягу теж справа рук затриманого.

Затриманим виявився 43-річний житель міста Керч. За своє життя зловмисник два рази вже відбував покарання у місцях позбавлення волі за скоєння крадіжок.

Затриманого доставили до Луцького МВ УМВС для перевірки причетності до скоєння аналогічних злочинів на території Волинської області.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
За своє життя зловмисник два рази вже відбував покарання у місцях позбавлення волі за скоєння крадіжок

ну не виправиться він, розстріляти і все.
Відповісти