У поліції встановлюють особу чоловіка, який підкинув цуценят до Луцького зоопарку

У поліції встановлюють особу чоловіка, який підкинув цуценят до Луцького зоопарку
Чоловіка, який 19 травня у коробці приніс цуценят до звіринця в Луцьку та залишив їх біля каси, поки не відшукали.

Щоб встановити його особу, керівництво КП "Луцький зоопарк" звернулося до поліції, – розповіла Суспільному директорка звіринця Людмила Денисенко.

Заяву передали до поліції за відеодоказом із камер спостереження. "Перевірили машину чоловіка, яка потрапила на одну із камер. Авто зареєстроване в Камінь-Каширському", – каже директорка звіринця.

Як повідомила Суспільному речниця Нацполіції Волині Ольга Бузулук, заява про цей випадок до правоохоронців надійшла 1 червня.

"Заява ще в дільничого. Особу встановлять", – каже Ольга Бузулук.

У звіринці також повідомили, що безпритульним цуценятам вдалося знайти домівку.

За декілька днів після того, як тварин забрала на перетримку волонтерка Вероніка Федосова-Цибульська. Цуценята роз'їхалися в домівки у село Липини, а також Ківерці і Львів.

Нагадаємо, 19 травня цього року у КП "Луцький зоопарк" вчергове підкинули безпритульних тварин. Невідомий чоловік у коробці приніс цуценят до каси. У звіринці дії чоловіка назвали "знущанням з тварин" і наголосили, що зоопарк не притулок і у звіринці немає можливості доглядати за такими тваринами.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ви ще його прилюдно затримайте, арештуйте. І більше ніхто, вам цуценят не принесе. Будуть топити. Подівся розум у людей. Адмін можеш, видалити. На твою совість та розум, якщо він присутній.
Відповісти
А що робити, як побачиш коробку с покинутими цуценятами чи кошенятами. Підскажіть. Так розумію, пройти, не звертаючи увагу? Чи повідомити поліцію?
Відповісти
Наверно лучше было бы если бы утопил бы.
Кошмарное преступление расследуют. Как поймаете преступника, то организуйте публичную порку на площади и посадите в СИЗО на пару месяцев.
Відповісти
Тупориле суспільство. Роблять вікна життя щоб жінки не вбивали дітей - і розшукують цих жінок. Щоб наступні що робили? Правильно, не несли у вікно життя, а викидали у смітники. Чолов'яга без поганих помислів приніс цуциків у звіринець (навіть навряд своїх, може знайшов у корчах і вирішив спасти) і що? За жорстоке поводження шукають і судитимуть? Що не так з цим світом?
Відповісти