Засмутили росіян: Збірна України показала форму, в якій гратиме на Євро-2020. ФОТО, ВІДЕО

Засмутили росіян: Збірна України показала форму, в якій гратиме на Євро-2020. ФОТО, ВІДЕО
Національна збірна Україна презентувала форму, в якій виступатиме на Євро-2020 в новій — особливій формі.

Головним її атрибутом стане оберіг і символ, дорогий серцю кожного українця. Це найцінніший для всіх нас обрис нашої країни. Єдиної і неподільної батьківщини з Кримом, Донецьком, Луганськом, Києвом, моїм рідним Дніпром, Львовом, Одесою і усіма містами і селами, де головною мелодією з дитинства є мелодія національного гімну, - про це на своїй сторінці у фейсбуці написав голова Української асоціації футболу Андрій Павелко.

"Де на “Слава Україні!” відповідають гаслом “Героям слава!” і яке тепер також буде на формі та надихатиме наших футболістів на нові перемоги. Ми віримо, що силует України додасть сил гравцям, адже вони битимуться за всю Україну. А вся Україна, від Севастополя і Сімферополя до Києва, від Донецька і Луганська до Ужгорода підтримуватиме їх у кожному матчі. Це надзвичайно важливо і для футболістів, які дуже хвилюються і мріють виступити якнайкраще на Євро-2020, і для мільйонів наших вболівальників, які вірять у команду Андрія Шевченка. Футбол і національна збірна — єднають", - йдеться у дописі Павелка.

Почесний президент РФС Вячеслав Колосков заявив, що УЄФА повинна заборонити форму України через те, що на футболках зображена карта України з тимчасово окупованим Росією Кримом та Донбасом.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Засмутили росіян: Збірна України показала форму, в якій гратиме на Євро-2020. ФОТО, ВІДЕО
07 червень, 2021, 03:18