У ВНУ обрали нового студентського «ректора». ФОТО

У ВНУ обрали нового студентського «ректора». ФОТО
У Волинському національному університеті імені Лесі Українки відбулися вибори нового голови Студентської ради Університету.

На посаду очільника студентського самоврядування висувалося два кандидати – представник факультету фізичної культури, спорту та здоров’я Костянтин Мельничук і студентка географічного факультету Марія Козак, - повідомляє відділ інформаційної політики.

За результатом підрахунку бюлетенів виборчою комісією у виборах переміг Костянтин Мельничук, який отримав 260 голосів «ЗА» з 515 можливих. Його опонентку Марію Козак підтримали 255 виборців.

Новий голова Студентської ради задекларував оновлення команди, яка працюватиме на покращення студентського життя у Волинському національному університеті імені Лесі Українки.

«Цей рік буде дуже плідним, працюватимемо. З новими силами та новою командою, яка буде оновлена на 90%, ми будемо робити все якнайкраще, щоб продовжувати хороші традиції нашого Університету та впроваджувати щось нове», – сказав Костянтин Мельничук.

Також на факультетах паралельно відбулися вибори студентських деканів Університету.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ВНУ, вибори
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Всі інтелектуали в нашоу універі чомусь із фізкультурного,який в народі має більш зрозумілу назву. Ще й музей науки затіяли в Луцьку зробити. Вища освіта є, а науки як не було, так і не має.Правда, хабарники не переводяться.
Відповісти
Останні новини
У ВНУ обрали нового студентського «ректора». ФОТО
07 червень, 2021, 05:27