Коронавірус на Волині: повідомили ситуацію за минулу добу

Коронавірус на Волині: повідомили ситуацію за минулу добу
За останню добу на Волині зареєстрували 17 нових підтверджених випадків коронавірусної хвороби COVID-19.

Одужало за добу – 86 осіб, - інформує пресслужба Волинського лабораторного центру.

За весь час пандемії в області зареєстрували 61 629 підтверджених випадків COVID-19, з них 3198 - у дітей та 3596 у медичних працівників. Одужало 58824 особи, з них 2882 дитини та 3312 медичних працівників. 1166 випадків хвороби завершилося летально, в тому числі померло 29 медиків.

Кількість активних хворих – 1639.

Розподіл випадків:



За період епідемічного спостереження зареєстрували 69 425 підозр на ймовірне зараження новим коронавірусом, з них за попередню добу надійшло 23 повідомлення про підозру на COVID-19.

Методом ПЛР на виявлення вірусу COVID-19 за весь час пандемії обстежено 245 853 особи. За минулу добу обстежено – 85 осіб, в тому числі приватними лабораторіями – 67.

Методом ІФА на COVID-19 обстежено 168 383 особи. За минулу добу обстежено — 18 осіб, в тому числі приватними лабораторіями – 18.

Проти COVID-19 за добу 6 червня 2021 року проведено 222 щеплення. Від початку вакцинальної кампанії в області одну дозу вакцини отримали – 29 192 особи, завершили вакцинацію (отримали 2 дози) –2794 особи.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Брєд сивої кобили тут нам пишуть. Ніколи не повірю, що МОЗ України своєю бездією упевнено перемогло світову пандемію "Covid-19". На планеті на всю потужність продовжує палати захворювання у таких країнах, як: Китай, Пакистан, Індія, США, Росія, Аргентина, Бразилія, більшість держав ЄС досі реєструють збільшення хворих на коронавірус, при цьому не припиняють проводити тестування населення, а поряд з тим щеплення. А у нас в Україні, як не робили тестування, так і непроводять його на теперішній час, а про щеплення, я взагалі мовчу, провал тут повний. Наплюватильське ставлення до свого населення в країні неймовірно очевидне. Влада України щодо свого населення, притримується природнього баласту - в результаті дії якого збільшується число людей, що володіють більш високою пристосованістю до умов середовища, в той час як кількість коронавірусних хворих пенсіонерів, інвалідів та людей з супутніми захворюваннями помираючи - зменшується.
Відповісти