У Луцьку впіймали «авторитета» з Житомира

У Луцьку впіймали «авторитета» з Житомира
У Луцьку міліціонери затримали 43-річного житомирянина, який вкрав мобільний телефон у мешканця обласного центру Волині.

«Дільничні недовго шукали зловмисника, адже до правоохоронців уже надійшла інформація, що на районі з’явився новий, так би мовити, «авторитет», - повідомили у прес-службі міліції.

Було відомо, що це немісцевий раніше судимий чоловік, який поводив себе доволі агресивно. Як з'ясувалося, після звільнення з місць позбавлення волі не минуло і року.

В день скоєння злочину, хлопці випивали у спільного знайомого. Пізніше між ними виникла суперечка, яка переросла у бійку. Під час бійки грабіжник наніс постраждалому декілька ударів руками та ногами після чого, погрожуючи ножем, забрав мобільний телефон.

Зароблений таким чином трофей зловмисник здав у ломбард, за що отримав 50 гривень, які витратив на придбання алкоголю. Слід відзначити, що затриманий зізнався у скоєнні ще двох злочинів пов’язаних із застосуванням насильства це грабіж та нанесення тілесних ушкоджень, які він вчинив на території обласного центру.

Наразі у справі відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 187 (розбій) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Триває досудове розслідування.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: міліція
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
авторитет украл мобилу ???? вы серйозно???
Відповісти
...взагалі це у переносному значенні, ващє...
Відповісти