«Я картки не роздавав, і взагалі їх в руках не тримав», - кандидат Поліщук

«Я картки не роздавав, і взагалі їх в руках не тримав», - кандидат Поліщук
Після появи на ВолиньPost публікації «Кандидат від нардепа Палиці повторює технологію свого шефа: купує виборців» редакція отримала лист від прес-секретаря «Фонду Ігоря Палиці – Новий Луцьк» Наталії Тандрик.

Нагадаємо, у згаданій вище публікації йшлося про те, що на території луцького виборчого округу № 10 міста Луцька, де найближчої неділі мають відбутися вибори депутата міської ради, від імені кандидата Ігоря Поліщука, який працює юрисконсультом «Фонду Ігоря Палиці – Новий Луцьк», поширюються соціальні картки на 100 гривень.

Подаємо заяву, надану Наталією Тандрик:

"13 серпня 2013 року о 16:04 на інтернет-сайті «ВолиньPost» було опубліковано статтю під назвою «Кандидат від нардепа Палиці повторює технологію свого шефа: купує виборців. ФОТО», де зазначено, що «працівник Фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк» Ігор Поліщук, який балотується в депутати Луцької міської ради, роздає виборцям соціальні картки з допомогою у 100 грн. Взамін він просить людей проголосувати за нього 18 серпня на проміжних виборах до міськради».

Повідомляю, що інформація, зазначена у вищезазначеній статті є недостовірною, такою, що не відповідає дійсності, спрямована на приниження ділової репутації кандидата в депутати Луцької міської ради Поліщука Ігоря Ігоровича, опублікована на замовлення політичних опонентів з метою спонукання виборців одномандатного мажоритарного округу № 10 з проміжних виборів депутатів Луцької міської ради не голосувати за кандидата Поліщука Ігоря Ігоровича.

У зв’язку з вищезазначеним повідомляю, що програма допомоги соціальними картками на отримання продуктів харчування для малозабезпечених людей та людей, що опинилися у скрутних життєвих обставинах здійснюється громадською приймальнею народного депутата України Ігоря Палиці з квітня 2013 року.

Впродовж цього часу таку допомогу від громадської приймальні народного депутата України отримали близько 2000 осіб на суму понад 260 000 тисяч гривень.

Таким чином, надання карток соціальної допомоги відбувалось і відбувається без будь-якого зв’язку із проміжними виборами депутатів Луцької міської ради 18 серпня 2013 року.

У рамках реалізації програми «Зробимо Луцьк європейським містом» благодійного фонду «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк» відбувається встановлення дитячих майданчиків. Цього річ таких майданчиків буде встановлено 6. Першим такий майданчик встановлено на прибудинковій території поблизу Привокзальної, 15, у зв’язку з численними зверненнями громадян. Також, фонд продовжує свою діяльність, реалізовуючи сім цільових стратегічних програм. Зокрема, реалізовуються масштабні проекти: встановлено 5 міні-футбольних полів у луцьких школах № 2, 3, 12, 16, 23 міста Луцька, продовжуються ремонтні роботи у басейні, що на Вересневому. 2000 лучан оздоровлено ДСОТ «Буковель». Діяльність благодійного фонду спрямована на гармонійний розвиток міста. Таким чином, надрукована у «ВолиньPost» інформація дискредитує репутацію благодійного фонду і не містить обґрунтованих аргументів.

Прес-секретар «Фонду Ігоря Палиці – Новий Луцьк» Наталія Тандрик


* * *

У коментарі ВолиньPost у середу, 14 серпня Ігор Поліщук заявив:

«Я по квартирах не ходив, картки не роздавав, і взагалі їх в руках не тримав».

Окрім того, він додав, що немає інформації про те, що від його імені роздавалися соціальні картки з проханням за нього проголосувати.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: вибори
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну-ну, картки самі себе роздрукували і падають в руки лучанам
Відповісти
почерк в пацанів не міняється, в хазяїна цього пса, наприклад, картка сама по собі голосує.
Відповісти
Ну, так, чьотко - псами людей називати. Самі чиї будете, шавки?
Відповісти
Ну да,звичайно! Хай не розказує! Не першим моїм знайомим вже такі картки в носи тикали,хоча я б не сказав,що вони малозабезпечені люди та люди, що опинилися у скрутних життєвих обставинах! Підкуп і все.
Відповісти
Я просто дивуюсь з таких людей. Краще б допомогли Андрію Вронському http://www.volynpost.com/news/18508-dopomozhit-vriatuvaty-zhyttia-volynianynu . Більше користі буде і люди оцінять... А то студенти останні гроші жертвують, а з таких куркулів і копійки не витянеш.
Відповісти
Останні новини
«Я картки не роздавав, і взагалі їх в руках не тримав», - кандидат Поліщук
14 серпень, 2013, 10:44