В організації АМоРе змінився керівник

В організації АМоРе змінився керівник
На звітно-виборній конференції Волинської обласної молодіжної громадської організації «Асоціація Молодих Реформаторів» (АМоРе) обрали нове керівництво організації – Михайла Шелепа, який очолював АМоРе дев’ять років, на посаді керівника організації змінив Дмитро Безвербний (на фото).

Про це повідомили 14 лютого у прес-службі АМоРе.

Михайло Шелеп відзвітував перед учасниками конференції про свою діяльність за останні 2 роки на посаді голови організації.

Він відзначив значний внесок аморівців у популяризації на Волині Європейських Днів Добросусідства «Кордон 835». Упродовж 2011 року організація здійснила громадську експертизу роботи Волинського обласного управління у справах сім’ї, молоді та спорту і виступила одним із ініціаторів відновлення міського конкурсу проектів у місті Луцьку.

Михайло Шелеп повідомив, що складає повноваження голови організації. Бо вважає, що керівництво АМоРе треба передати молодшим.

Новим головою організації одноголосно був обраний Дмитро Безвербний. Йому 24 роки. Він є випускником факультету міжнародних відносин ВНУ імені Лесі Українки. Був одним із активістів студентського самоврядування. В АМоРе - з 2005 року, пройшов шлях від волонтера до керівника виконкому організації. Має досвід адміністрування ряду громадських проектів, зокрема, проекту «Відкрий Європу». Організовував навчальні поїдки молоді до Польщі.

Заступником голови організації обрали студентку факультету журналістики ЛНУ імені Івана Франка Марію Доманську.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: АМоРе, Шелеп
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.