Водію, який у селі Звірів збив на смерть чоловіка, дали 3 роки тюрми

Водію, який у селі Звірів збив на смерть чоловіка, дали 3 роки тюрми
Волинський апеляційний суд, дослухавшись до доводів прокурорів, збільшив до 3 років строк перебування за ґратами для винуватця смертельної ДТП.

Так, вдень 4 січня 2020 року 19-річний житель села Новокотів Луцького району, рухаючись із перевищенням швидкості автодорогою в селі Звірів Луцького району автомобілем Reno Laguna на польській реєстрації, наїхав на 70-річного велосипедиста, який від отриманих травм помер на місці аварії, - інформує пресслужба обласної прокуратури.

Ківерцівський районний суд призначив водієві, визнаному винним у порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого (ч.2 ст. 286 КК України), покарання у виді 1 року та 6 місяців років позбавлення волі з позбавленням на 1 рік права керувати транспортними засобами.

Не погодившись із вироком суду першої інстанції, його оскаржили в апеляційному порядку прокурори, сторона захисту і представник потерпілих.

Апеляційний суд, приставши на позицію прокуратури, призначив водієві покарання у виді трьох років позбавлення волі з позбавленням на 3 роки права керувати транспортними засобами.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Даремно давав взятку ківерцівським суддям .
Відповісти