У місті на Волині відкрили оновлену автостанцію. ФОТО

У місті на Волині відкрили оновлену автостанцію. ФОТО
У Ковелі завершили ремонт автобусної станції.

В урочистостях з цієї нагоди взяв участь перший заступник голови облдержадміністрації Олександр Башкаленко, - повідомили у прес-службі ОДА.

«Ковель називають містом залізничників, але автобусне сполучення має аж ніяк не менше значення для міста. А, відтак, пасажирські перевезення повинні бути якісними і для ковельчан, і для гостей міста, і для тих, хто ці послуги надає», - зазначив він.

В реконструкцію і облаштування цього транспортного комплексу вкладено 1 мільйон 300 тисяч гривень. Оновлений автовокзал став не лише сучасним функціональним об’єктом інфраструктури Ковеля, а й – естетичним фрагментом архітектурного ансамблю міста.

Олександр Башкаленко зазначив, що відтепер пасажири матимуть і комфорт, і безпеку: у приміщеннях автостанції та на платформах облаштовано відеонагляд. Важлива також і доступність цього громадського об’єкту для людей з обмеженими фізичними можливостями. Суттєва кращі умови праці отримав і персонал автостанції. А це теж неабиякий стимул для того, аби якнайповніше задовольнити потреби пасажирів.

«Сьогоднішня наша урочистість це – ще одне результативне втілення національного плану дій, проголошеного Президентом України. Нові Україна і Волинь розбудовуються. За останні три роки в розвиток інфраструктури нашого краю держава асигнувала понад 850 мільйонів гривень. А це – сотні реальних і дуже потрібних людям великих і малих об’єктів», - зазначив посадовець.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
терпіти не можу ковельську автостанцію...така вона мені уже бридка...з дитинства.
асоціації відразу із циганами
Відповісти
Сто пудов, а запах, запах, какой там всегда стоял "аромат"))))
Відповісти
Останні новини
У місті на Волині відкрили оновлену автостанцію. ФОТО
14 серпень, 2013, 16:17