У Криму виступлять одні з кращих джазменів світу

У Криму виступлять одні з кращих джазменів світу
На міжнародний джазовий фестиваль Koktebel Jazz Festival у Криму приїдуть одні з найкращих музикантів Європи, України та Росії.

Фестиваль триватиме чотири дні, з 12 по 15 вересня, у селищі Коктебель.

Koktebel Jazz Festival став традиційним для оксамитового сезону на кримському півострові. Свято відбудеться вже водинадцяте. На трьох сценах музику даруватимуть джазмени з Росії, України, Великобританії, Куби, Франції, Італії, Бельгії та Норвегії.

Глядачі зможуть почути не лише класичне джазове звучання, а й експериментальну чи новаторську музику. Хедлайнер фестивалю музикант Саймон Грін, більш відомий за ім’ям Bonobo, презентує новий альбом The North Borders.

Інший іменитий виконавець, лідер гурту Esthetic Education Луі Франк, представить публіці проект ATLANTIDA. Глядачі також зможуть почути професіоналів імпровізації - команду Erik Truffaz Quartet.

На сцені також виступить один з найвідоміших українських виконавців – музикант Pianoboy. А в останній день фестивалю перед глядачами гратиме один із кращих гуртів Великобританії – формація British Sea Power. Фестиваль відбуватиметься в режимі оупен-сцени, тобто, під відкритим небом.

Замовити квитки можна на сайті фестивалю, ціна становить від 99 до 899 гривень.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Криму виступлять одні з кращих джазменів світу
14 серпень, 2013, 17:07