Івахів пообіцяв проголосувати за скасування недоторканості

Івахів пообіцяв проголосувати за  скасування недоторканості
За перших півроку роботи у Верховній раді України народний депутат Степан Івахів (на фото) сумлінно ходив на роботу у Раду, відмовився від пільг й зарплати та голосував лише особисто, - заявив він перед журналістами.

Про свою діяльність народний депутат розповів 13 серпня під час прес-конференції у Ковелі.

Степан Івахів зізнався, що перед виборами громада Ковельського округу найбільше цікавилася, чи сумлінно депутат ходитиме на роботу, чи готовий відмовитися від пільг та недоторканості. Народний депутат впевнений, що довіру виборців виправдовує. Це, мовляв, підтверджують і члени громадських рухів. Наприклад, мережі «Чесно» чи «Опора».

«На роботу я ходжу. Маю на увазі депутатську. Маю лише два пропуски, причини дійсно поважні», - зазначив депутат.

Він каже, що власноруч голосує і картку свою нікому не віддає. Коли ж Верховна рада України не змогла набрати достатньо голосів, аби відмовитися від численних депутатських пільг – зробив це особисто.

«Кожен депутат має можливість довести своєму виборцю, що не треба чекати поки усі будуть приймати рішення про скасування пільг . Зроби це сам. Не оцініть це як хвальбу, а мою позицію. Я написав заяву і відмовився від усіх пільг», - розповів депутат Степан Івахів.

Народний обранець каже, що власну депутатську зарплату та кошти на оплату відряджень направляє в округ на конкретні об’єкти. А саме – опалення у бюджетних закладах сіл.

«Вистачає одного доходу депутатського місячного, аби зробити один об’єкт в місяць. Не мало, не багато, але за 5 років це вже 60 об’єктів», - зауважує депутат.

Зачепив Степан Івахів і тему депутатської недоторканості. Каже, що проголосував за відміну цієї норми, коли питання розглядалося у Верховній раді і готовий зробити це ще раз.

«Зараз буде у Верховній раді голосування питання про зняття недоторканості з Президента, суддів і депутатів – варіант від опозиції. І за цей законопроект я також проголосую», - додав Івахів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Івахів
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
недоторкаННості, ребята.
Відповісти
Івахів буде так голосувати, як Єремеєв накаже
Відповісти
він мені починає подобатися.
Відповісти
Останні новини
Івахів пообіцяв проголосувати за скасування недоторканості
14 серпень, 2013, 16:45