Меблі в стилі лофт від надійного партнера*

Меблі в стилі лофт від надійного партнера*

Лофт меблі та інтер'єр: тренд 2021 року


Лофт - за статистикою найпопулярніший стиль серед інтер'єрних рішень цього року. Зазначимо, що цей стиль презентабельний і дорогий, оскільки в першу чергу передбачає просторні приміщення з високими стелями і великими вікнами. Зараз оренда, покупка і облаштування великих площ вимагають серйозних вкладень, тому стиль, який своїм народженням зобов'язаний бюджетним інтер'єрам, за іронією долі став елітним.

У стилістиці є кілька визначальних особливостей. Які ж правила проектування лофт-приміщень і які саме меблі потрібні для Вашої лофт оселі? Пропонуємо подивитися широкий вибір меблів в стилі лофт.

Лофт. Правила дизайну інтер'єру


У більшості випадків інтер'єр в «горищному» стилі має яскраво виражену квадратну і прямокутну геометричність, а палітра кольорів майже ніколи не доповнюється яскравими кольорами. Основними матеріалами виступають метал, дерево і скло, а форми максимально спрощуються. Для лофту характерні масивні, але прості меблі. Надалі представлений основний список правил для створення лофт обстановки.

Спартанський стиль


Стриманий декор - перша особливість лофту. Повинні бути присутніми не приховані елементи конструкції будівлі, наприклад, відкриті водопровідні труби, голі стіни, балки, вентиляційні комунікації. Шпаклівка наноситься не на всю поверхню стін, а лишає деякі стіни просто цегляними.

Простір


Головне для стилю лофт у квартирі-студії - це площа, великий об'єм пустого нічим не заповненого простору. Чудово підходить цей стиль інтер'єру для квартир із високими стелями, вікнами до полу. Намагатися виконати у стилі лофт маленьку кімнату - не кращий вибір інтер'єрного стилю. Основний простір будинку і квартири в стилі лофт зонують виключно за допомогою кольору, меблювання і різної фактури матеріалів.

Гармонійність поєднання


Співіснування різних елементів декору також характерне для лофту: тут можуть бути використані етнічні, хайтек-елементи або навіть класичний кришталевий декор.

Біла основа


Базовий колір для створення інтер'єру лофт - завжди білий. Саме цей колір виявляє усі архітектурні елементи споруди.

Особливі меблі


Для меблів головними умовами є лаконічність та відповідність обраній атмосфері. Зазвичай, щоб підкреслити простір, інтер'єр не перевантажують низкою предметів. Найчастіше використовується обстановка в сучасному мінімалістичному стилі, іноді з імітацією під застарілий промисловий стиль. Цілком гармонійно в лофт впишуться вінтажні дивани, ліжка, стелажі і шафи. Але все, знову ж таки, залежить від обраного напрямку. Сучасний ринок пропонує широкий вибір меблів в стилі лофт, серед яких можна знайти все необхідне.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.