Якісне взуття від виробника по вигідній ціні*

Якісне взуття від виробника по вигідній ціні*

Чому краще купувати взуття у виробника


Ринок взуття в Україні на 60% складається з китайського товару, на 26% з турецького і лише на 14% з вітчизняного взуття. За останні роки, на щасті, помітний великий приріст вітчизняних виробників, які стають популярними завдяки низьким цінам на продукцію та високу якість. Але чи варто купляти взуття у виробника в Україні mida.style і чому саме?

Ціна взуття від виробника


Особлива вигода для покупця — це цінова політика. Оскільки вітчизняні виробники, що працюють на ринку роздрібної торгівлі, можуть запропонувати вигідні доступні ціни на асортимент як теплого, так і міжсезонного і літнього взуття, звернути увагу на їх асортимент обов'язково потрібно. Задумайтеся, адже таким чином Ви не переплачуєте кошти посередникам, що перекуповують взуття та продають його за більшою ціною. Фабрика не несе витрат на транспортування, та може запропонувати кращі варіанти взуття за своїми фабричними цінами.

Якість


Уваги заслуговує також якість вітчизняного взуття. Важко не погодитись з тим, що раніше якість українського взуття була далеко не кращою. Але наразі ситуація кардинально змінилась. Все більше виробників використовують дорогі та якісні матеріали, комплектують взуття довговічними підошвами з поліуретану, каучуку та якісної гуми. Фурнітура також відрізняється добротністю: змійки, ліпучки, декоративні елементи — усе проходить суворий контроль.
Багато українських брендів продають взуття не тільки вітчизняним покупцям, але й імпортують його у країни Європи. Зауважимо, що взуттєві фабрики високого рівня на даний момент відкриті у Харкові, Одесі, Запоріжжі.

Широкий вибір та наявність


Ще одна причина купувати взуття на фабриці — це широкий асортимент. Виробник, що безпосередньо шиє взуття, має великий вибір різноманітних моделей, забарвлень та фасонів. Перекупники ж, на відміну від фабрики, можуть запропонувати лише обмежений асортимент.

Також вірогідність того, що вподобана Вами модель відсутня, рівна приблизно нулю. Фабрики взуття зазвичай мають широкий запас усіх моделей, адже відшиваються вони серійно. На крайній випадок, Ви завжди можете звернутися до відділу обслуговування споживачів та замовити собі необхідну модель. Скоріш за все, Вам не відмовлять и пошиють її у зазначений термін. Так само, якщо Ви маєте нестандартний розмір взуття або носите розпаровку через анатомічні особливості — сміливо звертайтеся на фабрику. Компанія піде на зустріч клієнту з індивідуальним замовленням, і залюбки виготовить взуття за вашими конкретними замірами та побажаннями.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Якісне взуття від виробника по вигідній ціні*
13 червень, 2021, 17:17