Мера Нововолинська «завалюють» проханнями про ремонт дворів. ДОКУМЕНТ

Мера Нововолинська «завалюють» проханнями про ремонт дворів. ДОКУМЕНТ
Депутат міської ради, керівник асоціації ОСББ "Містечко" Руслан Влодарчик каже, що мерія Нововолинська працює безсистемно.

Підставою для такого висновку народний обранець називає ситуацію із ремонтом внутрішньо-квартальних доріг міста, - пише ПроНовік.

П’ять років поспіль мешканці різних будинків 5,6,15-ого мікрорайонів у Нововолинську звертаються до виконавчої влади із вимогою відремонтувати дорожнє покриття у їхніх дворах. Пропонували навіть дольову участь.

"Проте влада ігнорує звернення цих мешканців, надаючи стандартні відписки про брак коштів чи перенесення термінів ремонту на наступний рік. Час минає, а проблема залишається невирішеною", - каже Влодарчик.

"Приклад з ремонтом внутрішньо-квартальних доріг – лише один із багатьох. У виконавчої влади немає системного підходу до вирішення комунальних проблем Нововолинська. Проте помітні політичні впливи. Дуже часто ремонтують ті внутрішньо-квартальні дороги, які ведуть до вілли того чи іншого кума-свата керівників міста. Є й інші варіанти. Деякі депутати-мажоритарники перед виборами буквально закатували в асфальт вулички своїх округів. Звісно, робилося це коштом міського бюджету. Чи було це передбачено заздалегідь? Ні. Чи були це планові ремонти? Навряд", - додав він

На думку депутата, в місті повинна існувати прозора і доступна черга звернень від мешканців. Згідно цієї черги і повинні проводитися ремонтні роботи.

"От цього року подали 10 будинків заяви і їх поставили в чергу. Люди знають, коли лад у дворах буде наведено. Потім надійшло ще 20 заяв – їх поставили після першого десятка і так далі. Це вже якісь елементи системності та прозорості в роботі влади. Цього місту дуже не вистачає", - вважає Влодарчик.

Попри відсутність відповідної реакції з боку виконавчої влади Нововолинська, Руслан Влодарчик знову подав звернення на ім’я міського голови Віктора Сапожнікова, аби з’ясувати, чи включені внутріквартальні дороги 5,6,15-го мікрорайонів у перелік робіт на 2013 рік.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Мера Нововолинська «завалюють» проханнями про ремонт дворів. ДОКУМЕНТ
15 серпень, 2013, 09:36