Переваги епіляції лазером в салоні*

Переваги епіляції лазером в салоні*
Одного разу спробувавши для видалення непотрібної рослинності на обличчі або тілі епіляцію лазером, багато жінок і чоловіків назавжди зупиняють свій вибір на цій методиці. Деяких людей не влаштовує вартість салонних процедур і необхідність заздалегідь записуватися до майстра. Для них на ринку пропонуються побутові лазерні епілятори.

Принцип роботи портативних лазерних пристроїв для домашнього використання аналогічний дії салонного апарату. Проте різниця між ними відчутна, причому стосується вона не тільки ціни.

У чому відмінності професійних і побутових лазерних епіляторів


Апарати, які використовуються в салонах краси, більш потужні в порівнянні з лазерними пістолетами, доступними в масовому продажі. Крім того, професійне обладнання дає можливість підлаштовувати апарат індивідуально під параметри клієнта. У портативних пристроях вибір режимів обмежений.

В естетичних клініках і центрах лазерної епіляції використовуються лазери різного типу:

• олександритовий
• діодні
• неодимові

Кожен з видів апаратів працює по-різному. Наприклад, олександритовий дозволяє обробляти волосисті зони максимально швидко, при цьому процедура досить болюча. Неодимовий апарат, на відміну від аналогічних приладів іншого типу, діє на світле волосся.

У мережі салонів TK Laser використовується діодний лазер - «золотий стандарт» в лазерної епіляції. Метод ефективний для темних (не світлі темно-русявого) волосся і світлої або злегка смаглявою шкіри. Процедура абсолютно комфортна, може проводитися без знеболюючого.

Побутові прилади універсальні і працюють на напівпровідниковому лазері.

Чому краще робити епіляцію в салоні


Безумовно, мати вдома лазерний міні-епілятор дуже зручно. По-перше, не потрібно витрачатися на процедури в салоні, по-друге, видалити волосся можна в будь-який зручний час. З іншого боку, домашній епілятор коштує недешево, і ресурс його не вічний. При поломці досить важко знайти підходящі комплектуючі, та й майстерень по ремонту таких пристроїв не багато, навіть у великих містах, не кажучи вже про вартість ремонту.


Ще один плюс салонної епіляції - можливість домогтися ідеально гладкої шкіри. При обробці волосистих зон самостійно щільність прилягання апарату не контролюється, тому видаляються не всі волосяні стрижні.

При недотриманні правил епіляції в домашніх умовах можливі опіки. У професіоналів такі ситуації виключені. Наприклад, в салонах ТК Laser використовується сертифіковане обладнання і працюють кваліфіковані майстри, які несуть відповідальність за безпеку клієнтів. Крім того, професійне обладнання зазвичай оснащується системою охолодження, що робить маніпуляцію максимально комфортною.

Незважаючи на досить високу ціну і необхідність регулярного відвідування фахівця під час проходження курсу, грошові та часові витрати повністю виправдані високою якістю роботи і безпекою.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.