Проблемний луцький міст укріплять

Проблемний луцький міст укріплять
У Луцькій міській раді планують до зими відремонтувати дорожнє покриття вулиці Гнідавської та укріпити міст над Стиром.

Частину цієї вулиці уже ремонтували минулого року. Однак, тоді провели капітальний ремонт тільки на 300 метрах вулиці, - пише Четверта влада.

Тоді заступник директора департаменту ЖКГ Луцької міської ради Микола Осіюк вважав, що решта вулиці перебуває ще в нормальному стані. Протягом зими та останніх злив в обласному центрі на Гнідавській з’явилися ями метрового розміру.

Найгірша ситуація неподалік тролейбусного депо, біля моста через Стир. Тут постійно велика кількість автомобілів, а дорожнє покриття обмежує швидкість руху до 20-30 кілометрів на годину.

"В планах робіт є провести капітальний ремонт в цьому році вулиці Гнідавської. Там ще перехрестя Молоді-Соборності будемо завершувати, Набережну і тоді вже до Гнідавської. Мабуть, у вересні вже десь", - каже посадовець департаменту житлово-комунального господарства Луцької міської ради.

За його словами, йдеться про ремонт дороги до перехрестя з Потебні та самого перехрестя. Також він додав, що вулицю відремонтують до зими.

Окрім цього, Микола Осіюк розповів, що цього року укріплять міст на Гнідавській, а наступного року уже "розглядатимуть проблему ширше".

Нагадаємо, кілька тижнів дірка на мості розширилася до приблизно двох метрів (на фото).

"Там його підмило, але він, ми викликали спеціалістів з Мостозагону 60-го дивилися. Там проблема не є страшна, міст підсилиться і на наступний рік будемо бачити", - каже посадовець.

До слова, вчора проблема на цьому мості уже була виправлена. Місце, де нещодавно підмило міст, засипали.

Подібна ситуація склалася й на мості вулиці Шопена. Цю проблему посадовці також уже вирішують.

"Там на минулому тижні я виїжджав з мостозагоном, вони його повністю обстежили. Вони складають відповідний дефектний акт і складають кошторис. Десь на цьому тижні має бути кошторис", - відзначив чиновник.

"На цей момент обстежили і все. Ну незначний обсяг, не підмило його там, нічого, просто трішки зверху осунувся грунт, на який під час будівництва без основи поклали бетонну бокову стієчку. Утворилося пару поребриків і так далі. Тому такий незначний, можна сказати косметичний ремонт: установлять поребрики, підбетонують стінку і так далі. Фацівці прийшли до такого висновку", - підсумовує Микола Осіюк.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: проблема
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тільки коли журналісти писати почали про міст уже й лагодити почали. Якби ніхто не писав то нічого б і не робили.
Відповісти
Ну: - "такий незначний, можна сказати косметичний ремонт: установлять поребрики, підбетонують стінку і так далі". І далі буде помалу руйнуватися.
Відповісти
Останні новини
Проблемний луцький міст укріплять
15 серпень, 2013, 11:03
На Волині горіло торфовище
15 серпень, 2013, 10:21