З якою оббивкою вибрати офісне крісло: інформація від «Маркет Меблів»*

З якою оббивкою вибрати офісне крісло: інформація від «Маркет Меблів»*
Найчастіше, плануючи купувати офісні крісла, покупці зупиняються на виборі матеріалу оббивки, не знаючи, яким варіантом краще віддати перевагу. Дійсно, пропозицій досить багато, тому виникнення складнощів - цілком очевидний результат. Але якщо підійти до вирішення даного питання відповідально, ознайомитися з основними характеристиками і особливостями різних матеріалів, є всі шанси купити офісне крісло, яке можна сміливо назвати вдалим придбанням.

Варіанти оббивок офісних крісел: характеристики і властивості матеріалів

Переглядаючи каталог, наприклад, в інтернет-магазині «Маркет Меблів», ви відзначите, що у продажу є крісла, обтягнуті такими матеріалами:

1. Меблева тканина. Представлена ​​величезною кількістю різновидів. Вони відрізняються і естетичністю, і практичністю, і довговічністю. Якщо говорити про дешеві матеріали, ціна яких максимально доступна покупцеві, то термін їх служби поступається дорожчим варіантам. Такі тканини можуть втрачати первозданні характеристики вже через рік, але все залежить від інтенсивності експлуатації меблів. Чистка матеріалу часто викликає складності. Що стосується більш дорогих тканин, вони показують себе на практиці з хорошого боку, адже мають спеціальне просочення, що запобігає швидке забруднення, стійкі до пілінгу, розтягування, вигоряння та інших неприємних наслідків тривалої експлуатації. Особливим попитом користуються такі тканини як: Cagliari, Zesta, Microfibre.

2. Сітка. Проводиться із застосуванням технологій 3D моделювання.Виготовляється з штучних волокон, до яких часто додають бавовна для поліпшення експлуатаційних властивостей. Сітка добре пропускає повітря, виключаючи подпаріваніе спини, навіть якщо працювати доводиться в жаркому приміщенні. Це головна її перевага. Також перед випуском в продаж матеріал проходить численні дослідження, які доводять його хороші експлуатаційні властивості. У виробництві меблів використовується виключно сертифікована сітка, яка не викликає алергію на шкірі, не вигоряє, не рветься з часом, легко чиститься, гарантовано зберігає первозданну пружність протягом 9-10 років.

3.Шкірзамінник (штучна шкіра). Доступний за ціною матеріал, який часто застосовують для обтягування офісних крісел. Він стійкий до забруднень, легко очищається від плям - і це головна перевага після прийнятною вартістю. Також з плюсів слід відзначити великий вибір кольорів, досить високі показники міцності. У даній ситуації головне - вибрати офісне крісло з оббивкою з якісного шкірозамінника, щоб меблі можна було експлуатувати тривалий термін, відчуваючи максимальний комфорт і отримуючи естетичне задоволення.

4. Екошкіра. Це якісна штучна шкіра, яка виготовляється методом нанесення на ткану основу «дихаючої» мікропористої плівки поліуретану. В результаті виходить міцний, довговічний, стійкий до розтягування матеріал, що пропускає повітря, на дотик нагадує натуральну шкіру, але більш доступний за ціною і зносостійкий. Такі полотна не тільки красиві, представлені широким розмаїттям кольорів, але і не бояться забруднень, легко очищаються від плям.Саме тому Екокожа сьогодні активно використовують у виробництві меблів, а покупці з радістю купують предмети з такою обробкою.

5. Натуральна шкіра. Її зазвичай вибирають ті, кому потрібно купити крісло в кабінет керівника. Матеріал відрізняється високою вартістю, м'якістю, благородним і багатим виглядом. Але по зносостійкості, експлуатаційних характеристик його не можна назвати найкращим. Саме тому крісла для рядових офісних співробітників рідко пропонують в такій обробці.

Тепер, ознайомившись з різновидами і особливостями матеріалів, використовуваних у виробництві офісних крісел, ви можете приступати до вибору. Визначаючись з рішенням, враховуйте, де запланована установка меблів, хто і наскільки інтенсивно буде її експлуатувати. Звичайно, не варто забувати і про бюджет.

Як недорого купити гарне офісне крісло

Якщо ви хочете купити офісне крісло, обмежені по бюджету, не поспішайте вибирати найдешевші варіанти, економлячи на якості оббивки. Спробуйте розглянути інші рішення, наприклад, пошукати моделі, реалізовані за вигідними знижками, або вибрати меблі більш простої конструкції, з недорогим механізмом гойдання. Також можна розглянути варіанти покупки крісла в розстрочку або кредит.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: крісло
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
З якою оббивкою вибрати офісне крісло: інформація від «Маркет Меблів»*
18 квітень, 2021, 13:47