Вибух в будинку під Києвом був влаштований для приховання вбивства, жертві вирізали серце - поліція

Вибух в будинку під Києвом був влаштований для приховання вбивства, жертві вирізали серце - поліція
Пожежу, що сталася внаслідок вибуху у 5-поверховому будинку в селі Білогородка Київської області, влаштував чоловік, аби замаскувати вбивство.

Про це у переданому УНІАН відеокоментарі повідомив начальник Головного управління Національної поліції в Київській області Андрій Нєбитов.

За його словами, в квартирі, де сталася пожежа, було виявлено труп чоловіка. "За результатами його обстеження судово-медичними експертами встановлено, що він помер не від пожежі, а внаслідок нанесення йому тяжких тілесних ушкоджень — у нього перерізане горло, є три удари в груди ножем, є вирізане серце і частина легень", - розповів Нєбитов.

Також він повідомив, що оперативники карного розшуку спільно з кримінальною поліцією встановили і затримали особу, яка "обґрунтовано підозрюється у скоєнні цього вбивства".

Слідство встановило, що вчора моряк, 1978 року народження, який проживає неподалік, прийшов до будинку, щоб влаштувати пожежу для приховання скоєного злочину. Сім’я з цим чоловіком не проживає, його рідні зараз перебувають у Севастополі.

Правоохоронці затримали чоловіка за статтею 208 Кримінального процесуального кодексу, наразі він перебуває під вартою в ізоляторі тимчасового тримання.

Слідчі збирають доказову базу для оголошення йому підозри за двома статтями Кримінального кодексу, а саме навмисне вбивство і знищення майна небезпечним способом.

Як повідомляв УНІАН, 21 червня в селі Білогородка під Києвом внаслідок вибуху у 5-поверховому будинку постраждали 8 осіб.

Вибух з подальшим горінням стався о 13:20 в квартирі на третьому поверсі. Пожежа розповсюдилась на четвертий, п'ятий поверхи та покрівлю. Рятувальники вивели на свіже повітря 40 осіб.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Вибух в будинку під Києвом був влаштований для приховання вбивства, жертві вирізали серце - поліція
23 червень, 2021, 03:39