Виборча агітація в Луцьку. ВІДЕО

Виборча агітація в Луцьку. ВІДЕО
У неділю, 18 серпня, в Луцьку відбудуться проміжні вибори до міської ради в окрузі №10.

Упродовж останніх трьох тижнів жителі округу ледь не щодня мають можливість особисто бачити кандидатів просто у своїх дворах, знайомитися з ними, отримують стоси агітаційної продукції та слухають обіцянки, - пише Марія Доманська в статті «Луцькі вибори: як агітують кандидати».

Агіткампанія на окрузі проходить неочікувано жваво: тут не просто агітують, а й, наприклад, ремонтують дороги чи говорять про перенесення станції тропосферного зв’язку.

Загалом зголосилося поборотися за місце обранця громади 22 особи. Проте, уже після визначення складу дільничних виборчих комісій кількість претендентів на місце у міськраді різко зменшилася – до 10 чоловік.



Експерти Центру політичного аналізу та виборчого консалтингу називають таке явище виборчою технологією. Зацікавлені особи реєструються технічними кандидатами, аби провести для реального кандидата «своїх» людей у дільничну комісію. Згодом же просто знімають свою кандидатуру з виборчих перегонів. Такий метод додає дивідендів для реально прохідного кандидата, адже підвищує рівень контролю його представниками процесу голосування на місцях.

Серед десятка кандидатів політологи називають лише п’ятьох потенційно прохідними – такими, що можуть набрати реальну кількість голосів. Всі вони бодай якось агітують за себе. Серед них троє представляють парламентські партії. Це – Аркадій Яворський, висунутий Партією Регіонів, Дмитро Дубняк від «Батьківщини» та комуніст Олександр Кононович. Ще двоє – Ігор Поліщук, висунутий Соціалістичною партією України та Василь Токарський від Ліберальної партії України – менше прив’язують себе до партійного бренду.

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ ПРО ТЕ, ЯК АГІТУЮТЬ КАНДИДАТИ


ЧИТАТИ ВСЕ ПРО ПРОМІЖНІ ВИБОРИ В ЛУЦЬКУ МІСЬКУ РАДУ

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 13
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Основні пріоритети в програмі Кононовича на 90% спіпадають з основними діями та заходами, що здійснюють депутати міськради - брати Бондаруки (Батьківщина) - де логіка?
Відповісти
Вибори вибори.... Кононовичі "ПІ....РИ".... Вони до речі не брати, а перша в Україні подружня пара... Один із яких свого часу зробив собі пластику, щоб бути схожим на іншого... Я, звісно, не гомофоб, але не вже колишні військові, яких на цьому окрузі більшість дозволять представляти їхні інтереси депутату із нет радиційною сексуальною орієнтацією...?
Відповісти
Эй, с козлами не играю!
Эй, я вас не выбираю!
Эй, идет голосование!
Выборы, выборы, кандидаты - пидоры!!!
Відповісти
Явна перемога за порядною і чесною людиною Яворським Аркадієм Семеновичем.
Відповісти
Знаю Яворського А. С. нормальний офіцер, щирий українець. Думаю він переможе.
Відповісти
ваш Аркаша нквдист, якимй усім своїм нутром ненавидить Україну і мріє про відновлення СРСР... А ще він представляє Партію регіонів.... попитейте у лучан що вони про неї думають...
Відповісти
Навіщо брехата,що кононович прохідний і він комуніст.Він-не комуніст,він прикравається партійним квитком.В Луцьку за нього ніхто не буде голосувати,бо всі знають його орієнтацію та потяг до спиртного.Плюс до того він не дружить з головою.І до того ж дуже корислива та заздрісна людина,яка навіть одружилася заради вигоди,як фінансової,так щоб йому та брату його також недоробленому тесть написав дисертацію.А там не має не тільки любові,але й поваги до дружини,та батьків дружини.
Відповісти
майя як завжди бреше від заздрощів
Відповісти
Аркадій Яворський - наш депутат!!! Чесна, порядна людина! Справжній патріот своєї батьківщини!!!
Відповісти
А хто небудь із виборців задумувався,навіщо генералу-одеситу мандат депутата Луцької міськради?І думаєте,якщо генерал таки стане депутатом,то буде він ходити по ваших під"їздах і буде перейматися вашим проблемами?Це з області ФАНТАСТИКИ!Так само і олігарх Токарський буде "дбати"про вас!
Відповісти
Аркадій Семенович Яворський уже декілька років живе у Луцьку, військовий пенсіонер, очолює ветеранську організацію прикордонників Волинського прикордонного загону, де він був першим командиром.
Відповісти
Яворский не пройдёт!!!
Відповісти
ЗА КОСТЮ ЯВОРСЬКОГО прийди і проголосуй - він такий як ти... Стоїть в чергах у жеках, думає, як то виклянчити субсидію... Не знає де взяти кошти за квартплату... Йому знайомі проблеми кожного... Він не комуняка-гей, не байдужий і самовдоволений олігарх і не генерал русский шовініст... ЗА КОСТЯНТИНА!!!!!!!!
Відповісти
Останні новини
Виборча агітація в Луцьку. ВІДЕО
15 серпень, 2013, 15:40