Став відомий суперник збірної України в плей-оф Євро-2020

Став відомий суперник збірної України в плей-оф Євро-2020
Вперше у своїй історії українська збірна кваліфікувалася до 1/8 фіналу чемпіонату Європи. "Жовто-сині" стали одною з чотирьох кращих команд, які зайняли треті місця у своїх групах.

В 1/8 фіналу Україна поміряється силами зі збірною Швеції.

Матч відбудеться 29 червня у шотландському місті Глазго. Якщо ми переможемо шведів, то у чвертьфіналі зіграємо проти переможця пари Англія - Німеччина.

За підсумками групового етапу Україна у групі C набрала 3 очки, а різниця м'ячів у нашої збірної - 4:5. Нагадаємо, що для того, щоб Україна пройшла до плей-оф, то необхідно було, щоб справдився наступний сценарій: в матчі Іспанії та Словаччини не була зафіксована нічия, а Швеція паралельно не програла Польщі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нашій збірній України з футболу завжди щось заважало грати, як тому чоловікові танцьору заважають - яйця. То тренери були недоучки, то грошей на збірну не вистачало, то талановитих українських виконавців бракувало, що навіть з боку УАФ виникла необхідність легалізовувати бразильців. А ось попасти до плей-оф Євро-2020, то такого щастя на халяву збірній України ще не привалювало. Ото ж як ми знаємо на халяву тільки оцит смачний, побачимо з якими ФКлубами зустрінуться наші футболісти та як будуть віддаватись поєдинкам.
Відповісти
Немає ніякої "халяви".Це чистий розрахунок.Шевченку з помічниками респект.Після Глазго нас чекає РИМ.Італія буде за нас.Бо там або німці або англійці.Як казав В.Лобановський-головне результат.
Відповісти
Остапчику, дорогенький ти наш прогнозисте. Нехай спочатку наші каліки збірну Швеції пройдуть, а потім будемо вставляти сполуені слова: якщо, хоча би, отож-бо, тож-то, тому-то, тим-то, якби-то, тільки-но і т.п.
Відповісти