Як ви розлучалися з коханими? ПИТАННЯ ДНЯ

Як ви розлучалися з коханими? ПИТАННЯ ДНЯ
Сьогодні – у день святого Валентина, або свято усіх закоханих, – тільки й мови що про кохання, освідчення й подарунки до свята.

Однак майже всім, хто закохувався, чи у кого закохувалися, відома й інша менш приємна сторона медалі. Це розлука і все, що з нею пов’язано.

«Як ви розлучалися зі своїми коханими?» – запитав ВолиньPost у своїх читачів.

Олександр Любка, бухгалтер, 26 років:

«Всякої фігні було багато :) А прикольно було раз, коли мені дівчина одна сподобалась в центрі. Коли я її побачив, то був з іншою, а вона з іншим. Стояли ми на зупинці парами, не знаючи один одного, але очима гризли: я її, а вона мене. Так було зо 3 дні. Ми постійно пересікались парами.

Коротше, якось я зустрів її саму, і я був сам. Ми домовились про свіданку. Так ми бігали десь 4 дні, а може й більше :). На 5-7 день вона вийшла гуляти зі своєю найкращою подругою)))ВИСОКОЮ ЧОРНОЮ БЕСТІЄЮ))) Я змився від своєї, вона від свого + її подруга. Запримітив я її зразу і дуже вона припала мені до вподоби (чорна бестія).

Так було десь 2-3 тижні. Закінчилось все фатально. В чорної бестії не витримало серце, бо її найкраща подруга закохалась в мене і всі вуха їй вічно мила мною, а та мені жалілась, що так не може. Коротше, чорна все розказала своїй подрузі, тій, яку я вподобав на вулиці, і вони розсварились, перестали дружити.

Хлопець кинув ту подругу, подруги стали не подругами, а чорна бестія залишилась з душевною травмою. А я був замічений з букетом квітів. Коротше, попалили мене... В цьому романі було замішано 5 чоловік і всі в кінці залишились одинокі :)».

Яся Рамська, ведуча на радіостанції «Луцьк», 25 років:

«Буває так, що люди, які тривалий час були поруч, щодня освідчувалися в коханні, мріяли про майбутнє, ні дня одне без одного прожити не могли. З дуууже закоханих перетворюються на не закоханих, зовсім різних, а інколи ще й абсолютно чужих. Коли вмирають почуття, це дуже прикро, щоб не сказати сумно і трагічно.

Але! Є люди, які розрив з екс-коханою чи коханим перетворюють на справжнє шоу, гідне «Оскара».

Одна моя знайома дуже хотіла заміж за одного зі своїх коханих. І от, одного разу він запросив її на дуже (ну, дуже!!!) романтичне побачення. Деталей не переповідатиму, але вечір минув саме так, як вона хотіла. Результатом, згідно зі сподіваннями подруги, мало стати освідчення у вічному коханні та пропозиція руки, серця, квартири і так далі.

Не так сталося, як гадалося! Він сказав, що не кохає її та вважає за краще розірвати стосунки :-) Не знаю, з якого фільму той екс-бойфренд моєї подруги сплагіатив таке анти-освідчення, але моя знайома (після того, як поплакала та постраждала, звичайно ж) каже, що готова ділитися досвідом з тими, хто не знає, як незвичайно припинити стосунки :-)».

Андрій Кісель, системний адміністратор, 26 років:

«Всі стосунки закінчуються моєю улюбленою фразою: «Андрій, ти кльовий, з тобою добре, але ми можемо бути тільки друзями!».

Все починається феєрично, звичайна закоханість, ніжність в стосунках... Людина, яка стає частиною твого життя, починає бути для тебе вершиною досконалості. Для неї ти намагаєшся робити все, при чому абсолютно все, що вважаєш за потрібне. Але всьому є початок і закінчення. Стосунки починають переходити в звичайні сірі будні, в які намагаєшся вливати душу і щоб в них з'являлись хоч якісь колорові нотки, щоб життя кожен день був феєрверком.

І приходить той момент в житті, коли людина, яку ти просто обожнював, намагався підносити до зірок, приходить до тебе і звичайним голосом, наче й нічого не було, каже мою «улюблену» фразу. І так завжди, в кожних відносинах...

Найбільший печальний випадок був, це коли ми зустрічались два роки, і в другу річницю при накритому столі мені сказали цю фразу... Я дуже довго сміявся, і ніхто не міг зрозуміти чому».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 11
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Почему вы у меня не спросили?! У меня таких историй - пруд пруди. Причем чаще всего меня, реже - я. Но иногда (при всем моем глубоком уважении к женщинам :) с ними нужно и по-жестче, ибо всяческие реверансы типа "будем друзьями" особо не дают результата. У меня был случай, когда такая "просто подруга" еще месяц названивала и нахаживала ко мне каждый день как ни в чем не бывало. Пришлось использовать "тяжелую артиллерию" - поцеловался с подставной девушкой у нее на глазах. Помогло мгновенно :))) говорят, она уже даже замуж вышла.
Відповісти
цей Люба падлєц. Три дівчини на раз!
Відповісти
то все брехня,вигадки, а ти повірила?
такі чоловіки, любимо помріяти
Відповісти
Ми билися кожнего разу. Вони починали. Я нє.
Відповісти
А мене вчора хлопець кинув і я всіх вас ненавиджу
Відповісти
Не парся - найдеш ще. Ділов.
Відповісти
их около 3-4 миллиардов бродит неприкаянных.
найдется еще.
Відповісти
а що ти вмієш? я маю на увазі геть не секс. ти вмієш готувати смачненьке?цікавишся спортом? ти слідкуєш за своїми зубами? ти сповідуєш Бога?
якщо так - то це дурень і тобі нічого боятися і плакати
Відповісти
А шо ти їй можеш дати, крім сексу?
Відповісти
Любці Респект =))))
Відповісти
Саме такі, як Олександр Любка, обнадіюють дівчат, розповідають їм казки про любов і роблять це з єдиною метою: "поповнення колекції" або лобіювання своїх "інтересів"... Через одного такого, зазвичай, дівчата не довіряють усім чоловікам.
Відповісти
Останні новини
Як ви розлучалися з коханими? ПИТАННЯ ДНЯ
14 лютий, 2012, 16:04