Стильний Луцьк. Портрет дня: Вікторія Нінічук

Стильний Луцьк. Портрет дня: Вікторія Нінічук
Вікторія Нінічук, 23 роки, викладач англійської мови

Хоч її улюблене вбрання ‒ зручний спортивний одяг, зазвичай, вона виглядає, як справжня леді. Туфлі на підборах, піджак ‒ на одному ґудзику, широкий металевий браслет ‒ ключові елементи зовнішнього вигляду Вікторії. Усім відомо, що на тілі справжньої леді не повинно бути більше трьох аксесуарів. І навіть цього золотого правила Вікторія дотрималась, у неї їх лише два.

«Інколи купую одяг за кордоном, оскільки я є членом організації YMCA, тому часто випадає можливість потрапити туди на тренінги чи фестивалі. Але принаймні раз у місяць я ходжу на стоки і теж щось купую. Деякі речі шию на замовлення. Як, наприклад, цей піджак. Подібний я побачила в журналі і схожий захотіла собі. Тоді я вибрала йому такий клітинковий принт і замовила на пошиття.

Найбільше речей у гардробі від фірми H&M. У їхньому магазині надзвичайно великий вибір і доступні ціни. Останнім часом почала з'являтись Bershka і деякі речі від Zara.

Люблю яскраві сукні та спідниці.

Раніше улюбленою річчю були джинси. Зараз ‒ це спортивні штани для спортзалу сірого кольору. Вони для мене ‒ свято комфорту, тому дуже трепетно до них ставлюсь.

Навіть, якщо у мене найгірший настрій чи депресія, бажання гарно виглядати все одно не зникає. Це для мене дуже важливо.

Найдорожча річ, яку я купувала за власні гроші ‒ це куртка від Bershka за 600 гривень. Я не купую надто дорогих речей».

Секрет оригінального стилю: «Думаю, що насправді ніякого секрету не існує».

Оцінює дизайнер одягу Анна Дідух:

Дівчинка одягнула майку аквамаринового кольору, зараз він у моді. Але у неї немає підтримки, найкраще було б підібрати такого ж кольору взуття: туфлі на закритій платформі (для ділового стилю); конверси або сліпери (для прогулянки). Взуття, яке є на ній, не підходить по стилю. Білі джинси на літній сезон ‒ це класика. Тільки їх необхідно правильно підгорнути. Відстань від взуття до штанів 6-8 см.

Жилет з хорошої тканини, малюнок якої ‒ «Гусяча лапка». Це класичний малюнок, який надає образу елегантності. Ззаду жилет дещо коротший, ніж спереду, тому виглядає краще. Хоча він вкорочує дівчині довжину ніг. Його слід вкоротити на 10 см. і зменшити ширину плеча. Бо складається враження, що це був піджак, в якого просто відпороли рукава. Крім того є проблема з ґудзиком. Він повинен знаходитися на рівні талії, у нас він майже під грудьми. Тому надає дівчині огрядності на талії.

На фото: штани - Motor, взуття - Nine west, піджак - пошитий на замовлення, майка - Topshop, сумка - H&M, сережки - Casablancа, браслет - Accessories.



Рубрику веде Сергій НЕСКАЖУ
Фото Олександра КОТИСА

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 44
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
чого така мала, а зморшки як в 45літньої?
Відповісти
Ты гониво несешь. Хамло.
Відповісти
МОДЕЛІ = 5
фотографу = 3–
Відповісти
Хороша, хороша....
Відповісти
Авторы рубрики!
Показывайте впредь таких же нормальных растущих людей как эта девушка-учительница.
Только неставьте их лицом лицо к стенке как перед расстрелом. Ловите момент в движении без позирования.
К черту гламур богатеньких и тупые взгляды бездельников-альфонсов!!!
Відповісти
я б хотів би навчатися у її класі)))))
Відповісти
Окуляри - і було б круто)
Відповісти
А що тут стильного???, браслет рубльовий, чи закатані штани...!!!!???????
Та вийдіть в центр до ЦУМа і за півгодини можна півсотні дійсно стильних людей побачити, а не постійно своїх знайомих брати...!!!
Відповісти
знову незрозуміла обробка, невдалі кадри коли людина щось говорить чи робить губами. - таких гарних людей і так погано показувати на фото, причому це вже неодноразово - ось істинний стиль рубрики.
соромно...
Відповісти
штани підкачати, взуття класне, але не підходить, принт гусяча лапка не подобається. а все ост. норм
Відповісти
О, гарно. Піджак правда не дуже...Але загалом досить таки не погано. Елегантно. Не те що попередні...
Відповісти
вона Нінічук, а не Нінійчук!
хороша дівчина, стильна, гарна)))
Відповісти
дійсно фото не надто вдалі! Віка краще виглядає вживу)
Відповісти
як на мене, то фотографи не в об*єктив дивились)тому необ*єктивно відображена дійсність
Відповісти
гарних людей треба гарно фотографувати :)
Відповісти
погоджуюсь
Відповісти
крім того, текст з філологічної точки зору далеко не ідеальний: "Подібний я побачила в журналі і схожий захотіла собі" чи "найгірший настрій". це як?
Відповісти
а хто компілює слова?
Відповісти
Это все печально!!! Все образы!!! Все персонажи!!! все очень печально!!! Правда в словах тех людей, которые говорят, что в Луцке много стильных людей и возле Цума, просто прохожие!!! А эти "поставленные", договоренные образы, неудачные, по большому счету - печально, господа!!!
Відповісти
Ну да....................
Відповісти
согласен!
Відповісти
правда!
Відповісти
Раньше так ждала статью каждый день, а теперь... Совсем не интересно. Следующую даже читать не буду. Одно и то же, скукота!
Відповісти
та хороша дівчина, одягаєтся зі смаком. все чудово=)
Відповісти
Ой, класна. Як на картинці у журналі
Відповісти
шикарна!
Відповісти
дуже якось одноманітно
фоткайте краще хлопців
Відповісти
Гарна і стильна)Молодець)
Відповісти
аню дідух суда, чьо вона умнічає, хай покажеця
Відповісти
Це вже хоча б виглядає стильно, хоч і теж любителька стоків. Мені сподобалось.
Відповісти
Фотограф -Вася! Нащо виставляти такі фото ,де дівчина скривляна та перекошена??? Видно ж , що в житті вона не така? Я би на місці героїні засунула би об"єктив йому в Ж..., а потім і всім,хто погодив розміщення цих фото на порталі.Телепні.
Відповісти
підтримую..!
Відповісти
досить непогано, я б сказала...
Відповісти
стрьомноваті туфля...
Відповісти
Стильно чи не стильно, але виглядає непогано, єдине що не сподобалось, то браслет - схожий на консервну банку у якої вирізали дно і кришку.
Відповісти
правильно бренд називається Accessorize, а не - Accessories.
Відповісти
дуже сподобалось!
Відповісти
Тільки сьогодні познайомилась з вашою рубрикою, але переглянула з цікавості усі записи. Що можна сказати? Ідея звичайно чудова, щось новеньке для Луцька. Але втілення цієї ідеї так собі. Якась примітивна самодіяльність, хоча це за певних зусиль можна виправити (наприклад, знайти іншого фотографа, який вмітиме працювати з людьми, поставити їх та спіймати кадр), тому буду спостерігати за розвитком рубрики.
Також, переглянувши всі записи, вкотре переконалась: стиль - штука суб'єктивна. Бо на мій власний смак, не побачила жодної стильної людини, лише декілька таких, що мають задатки до гарного смаку (як ця дівчина, наприклад), якщо можна так сказати. До того ж, таке враження, що автор відбирає людей з неформальним стилем або ж схожим до його власного, тому рубрика одноманітна та складається з людей, одягнутих за принципом: виділяюсь з загальної маси - значить стильно, хоча виділятись потрібно грамотно і не варто доходити до абсурду.
Отже, для себе зробила висновок такий: люди в Луцьку гарно та стильно одягатись ще не вміють. Тут або ж хіпстери та школярі, одягнуті наче під гребінку (кеди, вузькі штацні, окуляри, тут таких багато), або ж люди, які просто тягнуться за кожною модною тенденцією (що за манія на одноманітні довгі спідниці або квітчасті літні платтячка), не думаючи про те, пасує їм таке чи ні. Якось так. :)
P.S. Ще зауваження. Стильні лучани надміру пом'яті, відразу псується загальне враження від одягу.
Відповісти
Важко сказати є смак чи ні по одному образу. Варто потратити більше часу та знайти людей які б постійно несли стиль та індивідуальність. P.s. Проводжають все одно по розуму. Стиль, мода це все індивідульне. Люди притягують енергетикою, харизмою. У що іх не одягни з ними буде цікаво.
Відповісти
Правду кажете, цілком з вами погоджуюсь: по одному образу неможливо судити загальний стиль людини. Та й з іншим твердженням згодна: якщо людина чудова, то неважливо, у що вона вдягнута. :)
Але від рубрики все одно якесь двояке враження, на мою думку, погана робота фотографа...
Відповісти
Хороша!
Відповісти
777, мені тебе шкода, ти така озлоблена на весь світ. Бачу у тебе багато проблем з самооцінкою, сходи проконсультуйся, або почитай книги, зара є дуже багато цікавих книг, допоможуть кайфувати від життя)
Дівчинка з рубрики гарна і стильна!
Відповісти
Вікуша найгарніша!
Відповісти
Останні новини
Стильний Луцьк. Портрет дня: Вікторія Нінічук
16 серпень, 2013, 12:00
Теракт в Лівані. ФОТО
16 серпень, 2013, 11:21