Нью-Йоркський полісмен навчав луцьких міліціонерів. ФОТО

Нью-Йоркський полісмен навчав луцьких міліціонерів. ФОТО
Професор університету, який має великий досвід роботи у поліції та останніми роками очолював поліцію Нью-Йорка, вчив луцьких міліціонерів.

Нарада дільничних інспекторів Луцька за участю експерта спільного проекту МВС України та відділу з правоохоронних питань Посольства США в Україні Джима Альбрехта, першого заступника міського голови Святослава Кравчука, начальника міліції громадської безпеки, заступника начальника УМВС України у Волинській області Володимира Поліщука, начальника Луцького МВ УМВС України і Волинській області Василя Марчишака відбулася сьогодні, 15 серпня, у стінах луцької мерії, ‒ повідомляють у прес-службі установи.

Володимир Поліщук повідомив, що Джим Альбрехт ‒ професор університету, проте має великий досвід роботи у поліції, останніми роками очолював поліцію Нью-Йорка. Він прибув до нашого міста, щоб провести навчання з програм «Співпраця міліції і громади» та «Вирішення програм громади».

Джим Альбрехт, перш за все, подякував міському голові, його заступникам, керівникам правоохоронних органів міста за можливість вдруге провести семінар у Луцьку. Він мав нагоду побувати у Луцькому замку, побачити архітектурні пам’ятки міста, вони справили на нього незабутнє враження. Розповів він про роботу дільничних інспекторів Америки, поділився досвідом застосуванням цих програм не лише у США, а й Європі та Африці. Її втілення значно збільшило довіру громади до правоохоронних органів.

Святослав Кравчук подякував гостям від імені міського голови Миколи Романюка, що приїхали до Луцька, щоб поділитися досвідом, а представникам ЗМІ ‒ за бажання донести до громади важливість співпраці із правоохоронними органами. Він зазначав, що міська влада зацікавлена у співпраці для подолання злочинності. Додав, що міська влада сприяє роботі дільничних інспекторів, фінансує енергетичне забезпечення відділків, також на підтримку їхньої роботи виділила 40 тисяч гривень. Зараз працюють над питанням покращення житлових умов працівників міліції. Планується у наступному році виділити дві квартири для кращих правоохоронців.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Марчишак може навчити краще.Дайте йому амереканські умови.
Відповісти
що міська влада сприяє роботі дільничних інспекторів, фінансує енергетичне забезпечення відділків, також на підтримку їхньої роботи виділила 40 тисяч гривень...

за електрику і опалення платять, так вони повинні це робити, досягнення, бля, аж 40 тис грн = 5 тис дол, місячна зарплатня американського офіцера поліції.
Відповісти
дуже багато "учнів" в залі...
Відповісти
Останні новини
Нью-Йоркський полісмен навчав луцьких міліціонерів. ФОТО
15 серпень, 2013, 19:01