Як Ківерці гулятимуть на День міста

Як Ківерці гулятимуть на День міста
На День міста в Ківерцях відбудуться конкурси вишиванок та зачісок та діятиме "Містечко майстрів".

Про це йшлося під час чергового засідання організаційного комітету з підготовки та відзначення в районі Дня Державного Прапора України, 22-ї річниці незалежності України та 140-ї річниці Дня міста Ківерці, - пише Неформатний сайт міста Ківерці.

Учасники зібрання визначили заходи, що пройдуть в районі з нагоди свят. Зокрема, урочисті збори та святковий концерт з нагоди 22-ї річниці незалежності України відбудуться 22 серпня у приміщенні районного будинку культури ім. М.П.Ковальова, початок о 14:00.

23 серпня біля приміщення районної державної адміністрації о 10:00 розпочнуться урочистості з нагоди Дня Державного Прапора України та відкриття дошки пошани "Гордість району" (біля пам’ятника Т.Г.Шевченку).

Святкові заходи з нагоди 22-ї річниці Дня незалежності України та 140-ї річниці Дня міста Ківерці відбудуться 24 серпня. Вони розпочнуться о 10:00 на площі Чорновола з роботи виставково-мистецького майданчика "Містечко майстрів", яку представлятимуть сільські населені пункти району.

Далі святкові заходи будуть продовжуватися у міському парку. О 14:00 заплановано урочисте відкриття свята, з 14:00 до 16:00 – святковий концерт аматорів сцени районного будинку культури ім. М.П.Ковальова та вихованців центру дитячої та юнацької творчості, з 16:00 до 17:00 – конкурси вишиванок та зачісок.

З 17:00 до 19:00 години виступ колективів Волинської філармонії, з 19:00 до 20:00 – карооке, з 20:00 до 24:00 – святкова дискотека, о 23:00 – феєрверк.

Також впродовж дня у міському парку відбудуться спортивні, розважальні заходи для дітей та дорослих, виставки, конкурси. Будуть працювати арт-студія, надувні батути, польова кухня, святкова торгівля.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
святкувати день міста в День Незалежності?економно,але туповато.
Відповісти
Останні новини
Як Ківерці гулятимуть на День міста
16 серпень, 2013, 08:32