Росія – один з основних торговельних партнерів Волині

Росія – один з основних торговельних партнерів Волині
Волинська область в перші шість місяців 2013 року експортувала в Росію меблі, сири, котли, машини та механічні пристрої, деревину і вироби з неї, вироби з чорних металів.

За підсумками першого півріччя 2013 року Російська Федерація залишається одним з основних торговельних партнерів області, поступаючись лише Німеччині в експорті, в імпорті – на восьмому місці серед 75 країн світу, з якими область здійснювала зовнішньоекономічну діяльність, - повідомили в прес-службі обласного управління статистики.

За січень–червень до цієї країни експортовано товарів і послуг обсягом 65 мільйонів доларів США, імпортовано – на 19,3 млн.дол., що відповідно на 1,3% більше і на 1,5% менше, ніж за цей період торік.

Підприємства області відвантажували меблі, сири, котли, машини та механічні пристрої, деревину і вироби з неї, вироби з чорних металів та з полімерних матеріалів і пластмас, автобуси.

Одержували переважно чорні метали, пластмаси і полімерні матеріали у первинних формах, деревоволокнисті плити та вироби з паперу і картону.

Крім товарів, суб'єкти господарювання області здійснювали експорт–імпорт послуг. Надавали, в основному, транспортні, комп’ютерні та послуги у сфері охорони здоров’я, отримували – послуги, пов’язані з подорожами, рекламні та маркетингові дослідження і наукові та технічні послуги.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Росія
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а ще у перших рядах постачання проституток на окружну маскви
Відповісти
пошел вон.
Відповісти
Останні новини
Росія – один з основних торговельних партнерів Волині
16 серпень, 2013, 09:52